خودسازی، سلاح دانشجو در برابر استکبارستیزی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۹۷۵۵
معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی:

خودسازی، سلاح دانشجو در برابر استکبارستیزی است

معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: با سلاح خودسازی و تهذیب نفس، جهاد علمی و تحقق نشاط سیاسی می‌توان در هر شرایطی در برابر ظلم و استکبار ایستاد.

مهدی سیدصادقی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در قزوین، گفت: مفهوم استکبار ستیزی در طول زمان یک چیز بوده است و تغییری نیافته است، در حالی که دانشجویان امروز ما نسبت به دانشجویان سال 1332 با بصیرت بیشتری در صحنه حضور دارند.

 

وی افزود: در آن زمان فتنه ها مشخص تر بود ولی در این برهه از زمان با اینکه فتنه ها پنهان تر و زیرکانه تر است، دانشجویان بصیرتر و استکبارستیزتر هستند و برای استمرار در این استکبارستیزی باید در عرصه هایی علمی، سیاسی، فرهنگی و دینی در خط مقدم جنگ نرم باشند.

 

معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در مورد وظیفه دانشجویان بیان داشت: دانشجویان در قدم اول باید در جهت تحقق دغدغه های مقام معظم رهبری که جهاد علمی و نشاط سیاسی در دانشگاه هاست را برآورده کنند.

 

سیدصادقی تهذیب نفس را از دیگر مطالبات مقام معظم رهبری از دانشجویان دانست و بیان کرد: با سلاح خودسازی و تهذیب نفس است که می توان در هر شرایطی در برابر ظلم و استکبار ایستاد.

 

وی در خصوص ضرورت برگزاری کرسی های آزاداندیشی در دانشگاه ها تصریح کرد: کرسی های آزاد اندیشی یک روش علمی اثبات شده و یک ضرورت است؛ ولی در حال حاضر که اطلاعات دانشجویان و روش های علمی در دانشگاها ضعیف و راکد شده است، گرایش به این کرسی های نیز آرام و همراه با آهستگی است.

 

معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی قزوین خاطرنشان کرد: دانشحویان برای مبارزه با استکبار باید دامنه اطلاعات سیاسی و علمی خود را افزایش دهند.

 

صادقی کرسی های آزاد اندیشی را علمی و اثبات شده عنوان کرد و گفت: فردی که یک ادعای علمی و استدلالی دارد، می تواند از بحث خود دفاع کند و کسی که تئوری خام و طرح خامی در ذهن دارد دیگر فرصت ارائه پیدا نمی کند.

 

وی در ادامه افزود: چون دانشگاه یک محیط علمی و محل منطق و استدلال است وجود کرسی های آزاد اندیشی حتی در رشته ها ی غیر از علوم انسانی و در هر جایی که داعیه علم وجود دارد، لازم و ضروری است.

 

معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در خصوص نحوه برگزاری کرسی های آزاداندیشی در دانشگاه علوم پزشکی بیان داشت: کرسی های آزاد اندیشی دانشگاه علوم پزشکی بیشتر در زمینه های سیاسی و فرهنگی بوده است ولی آنچه که مطلوب ما می باشد کرسی در زمینه علمی و علم نوین است.

 

صادقی افزود: با توجه به اینکه دانشگاه علوم پزشکی  داعیه دار طب سنتی و اسلامی است، باید در برگزاری کرسی های آزاد اندیشی علمی، تلاش بیشتری داشته باشد.

 

وی در پاسخ بر میزان کرسی های برگزار شده در این دانشگاه گفت: در سال تحصیلی جدید، کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه علوم پزشکی برگزار نشده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار