به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، حجت الاسلام قاسم مقدم شب گذشته در حسینیه محبان اهل بیت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به خطبه پرهیزگاران نهج البلاغه به شرح این خطبه پرداخت.
وی خداوند را بی نیاز از خلقت مخلوقات دانست و افزود: امام علی (ع) در این خطبه خطاب به یکی از یارانش به بررسی صفات نیکوی پرهیزگاران پرداخت و خدا را ایمن از معصیت و بی نیاز از خلقت مخلوقات خود معرفی کرد.
رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به اختلاف موجود در خلقت انسان ها اشاره کرد و گفت: خداوند بندگانش را با اختلاف فکر و ظاهر و خلق آفرید و به واسطه این اختلاف در فکر کردن می توانند زندگی کنند و به هدف نهایی از خلقت برسند.
مقدم افزود: محور اصلی زندگی و هدف خلقت، اعتباریات دنیا و معیشت های مادی نیست و اگر این گونه بود با عدل الهی و سنت حق منافات داشت.
وی ادامه داد: سنت الهی بر این نهاده شد که انسان ها از ابعاد مختلف درونی و بیرونی متفاوت خلق شوند و همه با توجه به مشیت الهی از رزق و معیشت مادی و مواضع و موقعیت های دنیوی بهره مند شوند.
رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به بررسی صفات پرهیزگاران در نهج البلاغه پرداخت و گفت: متقی و پرهیزگار با خداوند معامله نقدی نمی کند و در مقابل دوست داشتنی ها و نفسش مقابله می کند؛ زیرا آنچه برایش مهم است خواست و اراده الهی است نه خواسته ها و هواهای نفسانی.
مقدم خاطرنشان کرد: کسی که اهل تقوا و فضیلت است، ارزش های الهی و آنچه موجب رضای پروردگار است ارزشمند تر از هر چیزی در زندگانی اش می باشند و تمام تلاش برای رسیدن به کمال و فضیلت است.