آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۱۱۹۴
زالی در نشست خبری ارائه گزارش 100 روزه:

سازمان نظام پزشکی امسال بودجه ندارد/ تعرفه‌های پزشکی تعیین شده است

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفت: با وجود اینکه این سازمان در سال‌های گذشته بودجه‌هایی را دریافت می‌کرده، اما امسال در خصوص تامین ...
به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، زالی امروز در نشست رسانه‌ای ارائه گزارش 100 روزه در سازمان نظام پزشکی کشور گفت: 16 روز بعد از استقرار دولت روحانی، تعلیق سازمان نظام پزشکی به دستور و حکم دکتر روحانی برداشته شد که این به دلیل درک عمیقی است که روحانی از عملکرد سازمان نظام پزشکی داشت، البته هم اکنون سازمان نظام پزشکی در وضعیت شبه تعلیق است.
 
وی افزود: احکام هیئت رئیسه شهرستان‌ها که برعهده رئیس سازمان نظام پزشکی است، در 198 شهرستان شکل نگرفته بود، بنابراین هم اکنون در زمینه احکام شهرستان ها مشغول به کار هستیم.
 
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در خصوص هیئت مدیره شهرستان‌ها بیان کرد: هم اکنون 2680 نفر در کسوت هیئت مدیره شهرستان‌ها در حال فعالیتند؛ در زمینه اداری و اجرایی بیشترین تلاش ما بر تمرکززدایی و چابک‌سازی فرآیند کاری و عملیاتی سازمان بوده است.
 
زالی با اشاره به هیئت بدوی که در سازمان نظام پزشکی کار خود را انجام می‌دهد، گفت: هم اکنون 3000 نفر حکم هیئت بدوی را دریافت کردند و در اقدامی که برای تجدیدنظر در سازمان نظام پزشکی انجام شد، این 3000 نفر کار خود را آغاز خواهند کرد.
 
وی افزود: در حوزه انتظامی، سازمان نظام پزشکی کارهای ویژه و خاصی را انجام داده است، به طوری که برای اولین بار اقدام به تدوین منشور اخلاقی سازمان کرده است و به تمام هیئت های انتظامی که شامل 198 دادستان می‌شود، این احکام صادر شده است.
 
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در ادامه افزود: 480 هیئت تجدیدنظر استانی هم اکنون فعال هستند و به شکایات و درخواست‌های مردم رسیدگی می‌کنند، در حال حاضر در تهران، اصفهان و فارس هیئت تجدیدنظر شکل گرفته است و در نظر داریم که در سایر استان‌ها این هیئت تجدیدنظر ایجاد شود.
 
زالی در خصوص حکم دادیارها بیان کرد: در حال حاضر تقریباً چیزی حدود 280 دادیار حکم خود را دریافت کرده اند و احکام سایر دادیارها نیز بزودی صادر خواهد شد.
 
وی با اشاره به اقدام کارشناسانه‌ای که در سازمان نظام پزشکی در حال انجام است، گفت:‌ کار جدیدی که این سازمان انجام داده این است که از مجموعه کارشناسان دعوت به همکاری کرده و از انجمن‌های علمی تخصصی درخواست نموده که برای انجام کار کارشناسی با سازمان نظام پزشکی همکاری ویژه‌ای داشته باشند.
 
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور افزود: هم اکنون 6000 نفر حکم کارشناسی خود را به مدت دو سال دریافت کرده‌اند.
 
زالی با اشاره به بالاترین مرجع نظارت بر هیئت های پزشکی گفت: هیئت عالی انتظامی بالاترین مرجع نظارت بر هیئت‌های پزشکی است که هم اکنون سه شعبه در حال تاسیس دارد؛ هیئت اول در تهران شکل گرفته، شعبه دوم را ماه آینده و در جلسات آینده با خبرنگاران اعلام خواهیم کرد.
 
وی گفت: در فرآیند تعرفه‌های غیرمتعارف، شعبه‌های بررسی دریافت‌های غیرمجاز را ایجاد کردیم.
 
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور با اشاره به پولی که از بیماران بابت شکایات گرفته می‌شود، گفت: بازبینی باید در این زمینه صورت بگیرد و بیماران هنگامی که از پزشکی شکایت دارند نباید پولی پرداخت کنند؛ به این ترتیب بیماران بدون دریافت مبلغی باید بتوانند شکایت خود را بدون انجام بروکراسی انجام دهند.
 
زالی در خصوص مرکز پیشگیری از قصور پزشکی گفت: این مرکز در گذشته نیز فعال بوده است، ولی در دوره‌ای با تعلیق مواجه شده و هم اکنون با اقداماتی که صورت گرفته این سازمان از حالت تعلیق خارج و فعال‌تر از گذشته به اقدامات خود ادامه می‌دهد و به قصور پزشکی رسیدگی می‌کند.
 
وی افزود: ستاد ترویج اخلاق پزشکی نیز مجدداً فعال شده است و به ترویج اخلاق پزشکی و میراث پزشکی می‌پردازد.
 
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در مورد برنامه راهبردی گفت: در دور جدید یک برنامه راهبردی را برای چهار سال ایجاد کردیم که از نظرات مدیران در این برنامه استفاده شد.
 
زالی به تفاهم‌نامه‌ای که میان سازمان نظام پزشکی و مراکز مختلف وجود دارد، اشاره کرد و گفت: تفاهم‌نامه‌ای بین مرکز تحقیقات و مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور دکتر ولایتی بسته شد که این تفاهم‌نامه در جلسه‌ای که با آقای رفسنجانی داشتیم مورد نظارت وی قرار گرفت، به طوری که سیاست‌های کلان این سازمان نیز مورد توافق هاشمی رفسنجانی بود.
 
وی در مورد تسریع رسیدگی به پرونده‌های پزشکی گفت: طولانی شدن پرونده‌های پزشکی نیز از اقداماتی است که در سازمان نظام پزشکی باید به آن توجه شود؛ طبقه‌بندی پرونده‌ها را هم اکنون براساس موضوع دسته‌بندی، و پروتکلی ایجاد کردیم که به تمام پرونده‌ها در اسرع وقت رسیدگی شود.
 
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور افزود: برنامه نرم‌افزاری را اصلاح کردیم که اصلاح این برنامه به روند تسریع کمک بسیاری می‌کند.
 
زالی در خصوص رابطه‌ای که سازمان نظام پزشکی با وزارت بهداشت دارد، گفت: بحثی که هم اکنون وجود دارد ایجاد ارتباط مناسب سازمان نظام پزشکی با وزارت بهداشت است که در قالب ترویج اختیار خواهد بود؛ فناوری اطلاعات نیز در این زمینه نقش موثری دارد.
 
وی افزود: کاری که سازمان نظام پزشکی انجام می‌دهد فعالیت مستمر و پایداری است که به توسعه فناوری اطلاعات و یکپارچه‌سازی اطلاعات می‌پردازد.
 
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در خصوص ارتباطی که سازمان نظام پزشکی با سازمان غذا و دارو دارد، گفت: سازمان نظام پزشکی 9 وظیفه را برای سازمان غذا و دارو مشخص کرده؛ همچنین تفاهم‌نامه‌ای مستمر برای سازمان غذا و دارو تعیین شده، بنابراین این سازمان وظایف مختلفی خواهد داشت.
 
زالی در مورد تعرفه‌های سال 1393 گفت: تعرفه‌ها را تعیین کردیم، البته 14 جلسه برای برگزاری تعرفه‌ها داشتیم که جلسات نهایی را با بیمه در مورد هتلینگ و ویزیت برگزار نمودیم.
 
وی با اشاره به کار میدانی که در بیمارستان‌ها در خصوص تعرفه‌گذاری صورت گرفته است، گفت: اسلوب و متدی که در اختیار بیمارستان‌ها قرار می‌گیرد به 14 جز تقسیم شده است که بیمه‌ها و دکتر ربیعی، وزیر تعاون بر این اصول نظارت کامل داشتند؛ خوشبختانه کار میدانی را در دو بیمارستان شروع کردیم و بخش‌های تعرفه گذاری را در بیمارستان‌ها کامل نمودیم.
 
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور تصریح کرد: صلاحیت حرفه‌ای پزشک باید همیشه در سازمان نظام پزشکی مورد بررسی قرار بگیرد که بررسی صلاحیت نیاز به یک کار گروهی دارد. بررسی صلاحیت تمام پزشکان، بجز پرستاران و روان شناسان در اختیار سازمان نظام پزشکی است.
 
زالی در ادامه بیان کرد: مجوز صلاحیت پزشکی یکی از اقداماتی است که پزشکان به محض ورود به هر کشوری باید آن را دارا باشند، البته در کشور ما بررسی صلاحیت پزشکان با تاخیر صورت گرفت.
 
وی در مورد پروانه افتتاح مطب گفت: پروانه بازگشایی مطب در 115 استان به صورت مستقل داده می‌شود و هفت استان به صورت جدید این پروانه را کسب خواهند کرد.
 
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در مورد بازنگری در خصوص مناطق محروم گفت: سازمان نظام پزشکی با همکاری وزارت بهداشت در خصوص مناطق محروم و استان‌های کشور بازنگری‌ای انجام دادند و سعی دارند اقدامات و کارهای پزشکی را به این مناطق محروم اختصاص بدهند.
 
زالی در مورد ACI گفت: استانداردسازی بیمارستان‌ها در برنامه کار سازمان نظام پزشکی کشور است که هم اکنون دو بیمارستان این استاندارد را دریافت کرده‌اند و ما پیگیر کار هستیم که پنج بیمارستان نیز در آینده استاندارد لازم را دریافت کنند.
 
وی در مورد توریسم سلامت گفت: در این حوزه کارهایی انجام دادیم که بیمارستان‌هایی که دارای استاندارد لازم هستند، می‌توانند به پذیرش توریسم بپردازند، البته پروتکل جامعه ایرانی را بزودی در اختیار بیمارستان‌ها قرار می‌دهیم.
 
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در خصوص مالیات پزشکان گفت: مالیات گروه پزشکی که در حال حاضر زیر نظر پروتکل واحدی پرداخت می‌شود، قابل دفاع است و از هر گونه اجحاف مالیاتی مبرا می‌باشد؛ در این خصوص از حق پزشکان دفاع خواهیم کرد.
 
زالی افزود: سازمان نظام پزشکی هماهنگی جدیدی با انجمن‌های تخصصی ایجاد کرده که 105 انجمن با سازمان نظام پزشکی فعالیت می‌کنند و این سازمان خواستار استفاده از تمام ظرفیت‌های علمی کشور است.
 
وی در مورد بودجه سازمان نظام پزشکی گفت: در سال 91، 851 میلیارد تومان به این سازمان بودجه تعلق گرفت که در سال 92 کمک دولت به سازمان نظام پزشکی حذف شد و ما باید به فکر تامین منابع سازمان از طرق دیگر باشیم.
 
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور با اشاره به اقداماتی که در مدت 100 روزه انجام گرفته است، گفت: کمیته تامین منابع را در این مدت تشکیل دادیم و از افراد و سیاست‌گذاران درخواست کردیم که در این کمیته نظرات و ایده‌های خود را بیان کنند؛ همچنین تحول اداری سازمان را ایجاد کردیم که منجر به پیشرفت کار سازمان نظام پزشکی شد.
 
زالی در مورد شفاف‌سازی سازمان گفت: جلساتی که سازمان نظام پزشکی با خبرنگاران برگزار می‌کند به منظور شفاف‌سازی اقدامات است که تمام فعالیت‌های مالی-اداری سازمان به صورت گزارش درآمده و در اختیار خبرنگاران و مردم و عموم جامعه قرار می‌گیرد.
 
وی در مورد نوشتن آیین‌نامه سازمان نظام پزشکی گفت: این سازمان تاکنون آیین‌نامه مخصوصی نداشته است و برای اولین بار امسال قصد نوشتن آیین‌نامه سازمان نظام پزشکی را داریم که تمام کارهای پزشکی کشور تحت نظارت این آیین‌نامه صورت خواهد گرفت.
 
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در مورد رابط سازمان نظام پزشکی با شهرستان ها گفت: هم اکنون 185 رابط را با شهرستان‌ها تعریف کردیم و در کشورهای دیگر نیز نمایندگانی داریم، مثلاً در کانادا، انگلستان، هلند و ایتالیا نمایندگانی برای بررسی اوضاع پزشکی و انجام تحقیقات نوین داریم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار