قشمی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، بیان داشت: متاسفانه پس از انقلاب اسلامی به علوم انسانی به نحو مطلوبی پرداخته نشد و در نتیجه سبک زندگی ایرانی اسلامی و الگوی مربوط به آن مغفول واقع شد.
وی تصریح کرد: تا زمانی که الگوی مناسب و سالمی برای زندگی افراد جامعه ارائه نشود، الگوهای نامناسبی به جامعه تحمیل خواهد شد که در ایران نیز تهاجم فرهنگی مشاهده می شود.
مسئول واحد خواهران بسیج دانشجویی استان زنجان نقش اساتید و دانشجویان را در الگوسازی برای سبک زندگی ایرانی اسلامی مهم خواند و افزود: این افراد به عنوان قشر فرهیخته جامعه می توانند در ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی در ابعاد مختلف خوراک,پوشاک و رفتار مفید واقع شوند.
قشمی ادامه داد:باید باورهایی ارزشمند خود را که طی سال ها از آن فاصله گرفتیم احیا کنیم چرا که اعمال انسان براساس باورهای وی شکل می گیرد.
وی تصریح کرد: تلفیق روش های نوین علمی با آموزه های دینی برای احیای سبک زندگی ایرانی اسلامی از وظایف اساتید دانشگاهی و نخبگان است.
مسئول واحد خواهران بسیج دانشجویی استان زنجان گفت: افراد باید از کودکی با سبک زندگی ایرانی اسلامی همراه شوند؛ در این صورت نیازی به تحمیل هزینه های بسیار برای رفع معضلات موجود نخواهد بود.
قشمی با اشاره به برنامه های فرهنگی متعدد گفت: در شرایطی که تاثیر یک رسانه بیش از هزاران برنامه فرهنگی است برنامه های محدود پاسخگوی رفع معضلات موجود نیست.
وی تاکید کرد: اصلاح سبک زندگی افراد جامعه نیازمند تدوین الگویی مدون است.
مسئول واحد خواهران بسیج دانشجویی استان زنجان گفت: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری برای اصلاح سبک زندگی بسیج دانشجویی استان زنجان به برگزاری کارگاه های آموزشی,نشیت ها و کرسی های آزاد اندیشی اقدام کرده است.
قشمی بیان داشت: توزیع نشریه «حیات طیبه» متعلق به بسیج جامعه زنان، برگزاری تست حلقههای صالحین و سلسله نشست های سبک زندگی از جمله اقدامات صورت گرفته در راستای آگاه سازی افراد نسبت به سبک زندگی ایرانی اسلامی بوده است.