به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»،عضو شورای مرکزی سازمان بسیج جامعه پزشکی با بیان اینکه داشتن بیمارستان های تخصصی جدا از مباحث شرعی و اعتقادی، حق شهروندی خانم های ایرانی است ادامه داد: در کشور های استرالیا و انگلیس نیز این طرح اجرا و با استقبال زنان مواجه شده است.
دکتر فاطمه محمد بیگی گفت: ایجاد بیمارستان های تخصصی زنان به لحاظ انطباق و وجود محیط های کاملا شرعی ضرورت دارد.
وی بر همین اساس تصریح کرد: منظور از بیمارستان های تخصصی زنان این نیست که همه عوامل بیمارستان از جمله حراست و تاسیسات و این گونه عوامل هم زن باشند و اینگونه رفتارها تفریط محسوب می شود و منظور از این طرح این است که پرستاران و پزشکان بخش های مرتبط با زنان، زن باشند تا بانوان ایرانی احساس ارامش بیشتری کنند، تحقیقات نشان داده که همین موضوع سبب کاهش استرس بیماران در بیمارستان می شود.
محمد بیگی با بیان اینکه داشتن بیمارستان های تخصصی جدا از مباحث شرعی و اعتقادی، جزو حقوق شهروندی بانوان ایرانی است ادامه داد: در کشورهای استرالیا و انگلیس نیز این طرح اجرا و با استقبال زنان مواجه شده است.
این عضو شورای مرکزی سازمان بسیج جامعه پزشکی اظهار کرد: اکثر بیماران در حضور جنس مخالف نامحرم احساس آرامش و راحتی نمی کنند و بانوان و آقایان بیمار در حضور متخصص همجنس احساس راحتی و آرامش بیشتری می کنند.
وی در ادامه ادعای کمبود بودجه و نیروی انسانی خانم را برای عدم اجرای این طرح را رد کرد و افزود: تنها با جابجایی پرسنل می توانیم این مهم را انجام بدهیم و نیازی به بودجه مجزا نیست.