کد خبر:۲۸۲۶۹۱
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه صنعتی بابل:

اربعین معرف شیعه و فرصتی برای پاسداشت ارزش‌های عاشورا است

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه صنعتی بابل گفت: اربعین معرف شیعه و فرصتی برای پاسداشت ارزش‌های عاشورا است.
اربعین معرف شیعه و فرصتی برای پاسداشت ارزش‌های عاشورا است
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، حجت الاسلام حسینی ظهر امروز در مراسم گرامیداشت اربعین حسینی در دانشگاه صنعتی بابل با اشاره به لزوم پاسداشت ارزش‌های عاشورا و قیام حسینی تأکید کرد: اربعین معرف شیعه و فرصتی برای پاسداشت ارزش‌های عاشورا است.
 
وی افزود: در روایات اسلامی آمده است که زمین و آسمان 40 روز بر حسین‌بن علی(ع) گریست و این موضوع چه تعبیر کنایی یا تعبیر حقیقی باشد بیانگر آن است که موضوع اربعین حسینی در ملکوت جریان داشته و در زمین نیز باید توسط دوست‌داران آن حضرت تداوم داشته باشد.
 
حسینی ادامه داد: اربعین روز زنده نگه داشتن اهداف امام حسین(ع) و تعظیم شعائر اسلامی است.
 
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فضیلت اربعین و لزوم گرامی داشت آن گفت: اباعبدالله الحسین(ع) در بین ائمه اطهار(ع) تنها امامی است که زیارت اربعین دارد.
 
حسینی با بیان اینکه ابلاغ رسالت خون شهدای کربلا از فلسفه‌های زیارت اربعین است گفت: در زیارت اربعین به فلسفه شهادت اباعبدالله الحسین(ع) و حرکت نورانی حضرت اشاره شده است.
 
وی ادامه داد: آنچه قوام دین به آنها بستگی دارد مانند زکات، نماز، امر به معروف و نهی از منکر، ولایت و ولایت‌مداری در زیارت اربعین آمده است.
 
حسینی با اشاره به تبیین بحث ولایت و ولایت‌مداری در زیارت اربعین گفت: اگر جامعه پیرامون ولایت حرکت کند موفق و پیروز می‌شود و به اهداف خود می‌رسد و اگر حول این محور حرکت نکند جامعه متلاشی می‌شود فرقه، فرقه‌گرایی و نحله‌ها به وجود می‌آید.
 
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه صنعتی بابل در پایان یادآور شد: توجه به اصول اساسی دین مانند ولایت، امر به معروف و نهی از منکر و نماز مهم‌ترین پیام زیارت اربعین است که باید در جامعه زنده شود و به عنوان الگو و اصل قرار گیرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار