آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۲۷۴۳
به دنبال انفجار در منصوره؛

نخست‌وزیر مصر اخوان‎المسلمین را سازمان تروریستی خواند

به دنبال وقوع انفجار در شهر منصوره مصر، نخست‌وزیر این کشور اخوان المسلمین را گروه تروریستی اعلام کرد.
نخست‌وزیر مصر اخوان‎المسلمین را سازمان تروریستی خواند

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، به دنبال وقوع انفجار تروریستی در شهر منصوره در شمال مصر، نخست وزیر این کشور اخوان المسلمین را مورد اتهام قرار داد.

 

به گزارش رویترز، اندکی پس از وقوع انفجار مرگبار در شهر منصوره، مشاور مطبوعاتی حازم البیلاوی، نخست وزیر مصر گفت که وی جماعت اخوان المسلمین را گروه تروریستی اعلام می کند.

 

در اظهاراتی که از سوی او و از طریق خبرگزاری الشرق الاوسط مصر منتشر شد، تصریح شده است که انفجار شهر منصوره اقدامی تروریستی است که با هدف ارعاب و ترساندن مردم صورت می گیرد تا آنان را از مسیر خود در اجرای نقشه راهشان بازدارد.

 

این در حالی است که اخوان المسلمین بعد از این انفجار با صدور بیانیه ای این اقدام را محکوم کرده است.

 

انفجار در شهر منصوره بامداد امروز در حالی دهها کشته و زخمی برجای گذاشت که قرار است سه هفته دیگر همه پرسی برای قانون اساسی جدید مصر برگزار شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار