کد خبر:۲۸۲۷۹۱
تفریحات خوابگاهی-11

تفریحی که با گوش دادن به آهنگ و رقصیدن حاصل می شود!/در خوابگاه وقت طلا نیست

اصلا درس نمی خوانیم گوش دادن به آهنگ و رقصیدن کار همیشگی ماست و درس فقط مختص شب امتحان است.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از زنجان، اینجا دیگر وقت طلا نیست،زمانی را که نمی توان بر آن قیمتی گذاشت حالا همه اش اوقات فراغت است.

دانشجویانی که باید از ثانیه ثانیه زمان خود برای تحصیل علم که هدف اصلی آن ها از حضور در دانشگاه است بهره مند شوند اینک در خوابگاه ها به فعالیت های غیر درسی می پردازند و دراوقات فراغت، مطالعه شاید یادشان بیاید.

نبود برنامه ای مناسب برای اوقات فراغت دانشجویان،هزینه های بالای تفریح و زندگی در خوابگاه،دوری از خانواده، عدم سخت گیری اساتید نسبت به ارتقا  سطح علمی دانشجویان ، آزادی های بی قید و شرط و ناآگاهی جوانان از تهدیدهای پیش رویشان را می توان از دلایل اتلاف وقت در خوابگاه ها برشمرد.

برای کسب اطلاع از وضعیت خوابگاه های دخترانه  زنجان از دانشجویان خوابگاه حضرت معصومه  که خوابگاهی با هفت بلوک و هشت واحده 12 نفره دانشگاه آزاد اسلامی  زنجان پرسش هایی مطرح کردیم.

مریم دانشجوی ترم سه رشته ژنتیک دانشگاه آزاد اسلامی زنجان می گوید: بیش تر اوقات فراغتم در خوابگاه به بازیگوشی بازی با موبایل و گاهی درس خواندن سپری می شود.

وی گوش دادن به موسیقی و بازی با پاسور را از تفریحات خود در خوابگاه اعلام می کند و می افزاید: اوقات فراغت خاصی نداریم فضای ورزشی و تفریح هست اما امکانات در خوابگاه وجود ندارد.

این دانشجوی خوابگاهی  از وجود نمازخانه و فضار مطالعه در خوابگاه ابراز رضایت می کند وادامه می دهد:هزینه های خوابگاه بالاست ماهانه حدود 100 هزار تومان صرف خرید در خوابگاه می کنیم،وسیله های عرضه شده در بوفه نیز گران است.

مریم خوابگاه را به پادگان تشبیه می کند و می گوید: وسایل تفریح و ورزشی در خوابگاه نیست.

فاطمه دانشجوی ترم پنج رشته میکروبیولوژی دانشگاه آزاد زنجان می گوید: بیش تر اوقات فراغت در خوابگاه شخصی است، تماشای فیلم،رفتن به سینما و پارک و گردش در شهر.

وی اظهار می کند: اوقات فراغتم تمام روزها و ساعاتی است که کلاس نداریم و غذا خوردن در رستوران بیشترین تفریح من است.

این دانشجوی خوابگاهی ابراز می کند: دسترسی به فضای مطالعه و بهداشت و تغذیه در خوابگاه مناسب است اما علی رغم وجود فضا امکانات ورزشی وجود ندارد.

فاطمه ادامه می دهد: هزینه های خوابگاه بسیار است به  هفته ای بیش از 50 هزار تومان می رسد.

وی اختلاف بین دانشجویان و رابطه بین دختر و پسر را از ناهنجاری های خوابگاه می داند و می افزاید: محیط خوابگاه بسیار غمگین است همچون زندان دلگیر است.

ژاله دانشجوی ترم شش پرستاری دانشگاه آزاد می گوید: دغدغه درسی ام زیاد است و تفریحی نیز برای اوقات فراغت وجود ندارد.

وی با بیان اینکه اوقات فراغتی ندارم و اوقاتم در دانشگاه یا بیمارستان سپری می شود  می افزاید:  دانشگاه حیاط دارد اما وسیله ورزش و تفریح ندارد.

این دانشجوی خوابگاهی  هزینه های زندگی در خوابگاه را زیاد می داند و ابراز می کند: فضای خوابگاه نیز دلگیر است.

ژاله ادامه می دهد: رابطه بین دختر و پسر،اختلاف بین دانشجویان برای همکاری در امور مربوط به خوابگاه و پخش فیلم های نامناسب از ناهنجاری های خوابگاه است.

آتنا دانشجوی ترم هفت زیست شناسی  نیز در خصوص وضعیت خوابگاه می گوید: اصلا درس نمی خوانم گوش دادن به آهنگ و رقصیدن کار همیشگی ماست و درس فقط مختص شب امتحان است.

وی می افزاید: اوقاتم کلا فراغت است و فقط می رقصم.

آتنا اظهار می کند: فضای ورزش در خوابگاه وجود دارد اما امکاناتی نیست.

این دانشجوی خوابگاهی رابطه دختر و پسر را از مهم ترین ناهنجاری های دانشگاه می داند و ابراز می کند: برخی دانشجویان خوابگاه گرفته اند اما حتی شب ها هم به خوابگاه نمی آیند.

وی  فضای خوابگاه را به زندان تشبیه می کند و می گوید:خوابگاه خیلی دلگیر است.

آرزو دانشجوی ترم شش رشته حقوق نیز می گوید: مطالعه و تفریح با هم خوابگاهی ها از برنامه های اوقات فراغت من است،برنامه خاصی برای اوقات فراغت ندارم جز حضور در برخی برنامه های دانشگاه.

وی فضای خوابگاه را غمگین می داند و ابراز می کند: حضور در خوابگاه فرصت مناسبی برای درس خواندن است اگر از آن درست بهره مند شویم.

این دانشجوی خوابگاهی هزینه های خوابگاه را بالا می داند و از نبود امکانات ورزشی گله مند است .

آرزو رابطه نامناسب بین دختر و پسر و فیلم های نامناسبی که بین دانشجویان خوابگاه ردو بدل می شود را از ناهنجاری های خوابگاه می داند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
دلسوز
-
۱۶ دی ۱۳۹۲ - ۲۰:۰۵
فيلمهاي ... بلاي روح دانشجو هاست
25
0
بدون نام
-
۱۶ دی ۱۳۹۲ - ۲۱:۲۰
از اين که بامطالب خوب باعث آگاهي بيشتر بازديدکنندگان مي شويد ممنون برايتان آرزوي موفقيت وسربلندي روز افزون دارم
14
0
جواد
-
۱۶ دی ۱۳۹۲ - ۲۳:۵۰
اين جماعت درس و محيط دلگير و فضاي خوابگاه را بهانه کرده اند....
اين ها فقط فساد ميخواهند
19
10
فرهاد
۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۹
واقعا عجب تحليلي

کاش واقعا دختران و زنان ديگه رو به چشم خواهر و مادراي خودمون نگاه کنيم
به نظرم خيلي از مشکلات حل ميشد
مخصوصا مسئولين
بيسواد
۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۲
آقا فرهاد با نظر شما موافقم - واقعاً كاش آقايان اين فكر را بكنند كه با هر دست بدي با همان دست هم ميگيري تو دانشگاهي تو يك شهر غريب چشمت دنبال ناموس و خواهر مردمه -و غافل هستي كه خواهر خودت هم تو اين اجتماع زندگي ميكنه - آقا جواد هم بي راه نميگه - متاسفانه فرهنگ مزخرفي تو دانشگاهها بيشتر ديده ميشه ( بخاطر سن دانشجويان ) كه فكر ميكنن اگه چند تا دوست از جنس مخالف نداشته باشند - بي فرهنگ محسوب ميشن
كه بايد بحساب بيشعوري اين اشخاص بگذاريم
با سواد شدن دليل آدم بودن نيست
سيدابوالقاسم فضايلي
-
۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۰۴:۴۵
با سلام.من براي حل تمام مشکلات اينچنيني (مسائل غير اخلاقي و غير شرعي ) دانشجويان طرحي را به وزارت علوم و برخي نهادهاي ديگه پيشنهاد دادم.اما فعلا در حال رايزني هستم.اگه ميخوايد واقعا اين مشکلات حل بشه.اهل حرف نباشيد بياين عمل کنيم.پشتيبان طرح من باشيد.التماس دعا
9
2
نام
۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۲
خب طرحتون چيه؟
دغدغه مند
-
۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۲
بهانه جويي نکنيم.تا وقتي پايه هاي ايمانمان ضعيف باشد وضعيت همين طور خواهد بود.
تشکر فراوان از سايت خبرگزاري دانشجو دارم.
اجرکم عندالله
يا زهرا
15
7
بدون نام
-
۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۳
4روز ديگه اينها ميخوان بشن دكتر و مهندس اين مملكت و و انتظار داريم مملكت آباد شه - دانشجو ي معماري ديدم كه وقتي شن و ماسه و پودر سنگ را ديد گفت مدلهاي مختلف خاك هستند - بعد اين آقا ميخواد مهندس مملكت باشه و اما تا دارند و دارند - فقط ادعا و ديگر هيچ -
دانشگاه رفتن شده كلاس و افاده و نتيجه اش اينه كه همه بيكارند و افغاني ها همه مشغول بكار- البته همين دانشگاه رفته ها مي رن اروپا و همان كارهايي را مي كنند كه در اينجا افغاني ها ميكنند
25
3
بهار
۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۲۲:۱۶
منم مهندس مي‌شناسم ، به معدن مي‌گه منطقه گردشگري((:
مهدي
۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۱
خطاب به بهار (بامزه): ايشون مهندسي برق دانش‌کده‌ي فني دانشگاه تهران و موفقيت در کسب رتبه‌ي اول اين دانش‌کده در سال 1354 با معدل19/34از آن دانشکده فارغ‌التحصيل شده.در همان سال با استفاده از بورس تحصيلي دانشگاه صنعتي اصفهان براي ادامه‌ي تحصيل راهي امريکا شد و در سال 1355 با اخذ مدرک کارشناسي ارشد و در سال 1359 با اخذ مدرک دکتراي برق مخابرات هردو از دانش‌گاه استنفورد با معدل 4 از 4 به ميهن بازگشت .بسه يا بازم بگم که:توي شبکه هاي مخابراتي نظره داره
the Separation of Channel and Network Coding in Aref Networks
بدون نام
-
۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۳
تهاجم فرهنگي يعني اينکه دغدغه دانشجو بجاي علم آموزشي درجهت رشد وتعالي بشود اين که مادردانشگاه مي بينيم .
5
0
1010
-
۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۰۶:۰۹
به نظرمن اگ به دانشجو مطلبي را عملي ياد بدن خيلي تاثير پذيرتره ودکترمهندس هاي موفقي خواهبم داشت
8
0
پربازدیدترین آخرین اخبار