به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سراج شب گذشته در نشست بزم اندیشه «ناگفتههای فتنه88» در جمع دانشجویان و فعالان فرهنگی شهر مشهد بیان داشت: طرح دپیلماسی سازی ایران در سال 86 توسط بوش در سازمان سیا طراحی شد.
وی افزود: اگر ایران اصولگرایی رای میآورد باید ایران هستهای را حداقل تا حدودی میپذیرفتند و در نتیجه قدرت چانهزنی ایران بالا میرفت با سند از سال 86 میدانیم اتاق فکر امریکاییها برنامهریزی خود را برای فتنه ریختند، این برنامهریزی پس از شکست اصلاحطلبان یاران خاتمی در مجلس بود.
این کارشناس مسائل سیاسی امکان حمله نظامی آمریکا به ایران را به سه دلیل ناممکن دانست و افزود: شکست در عراق، ندانستن بازخورد ایران و حرکت ایذایی انگلیس در خلیج فارس این سه علت بود.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه تنها راه بیثبات سازی ایران انتخابات 88 بود گفت: این پروژه با تمام ظرفیت توسط عوامل داخلی و بیبصیرتها اجرایی شد.
مسئول اسبق بسیج دانشجویی کشور با بیان اینکه این پروژه با همه ظرفیتها توسط عوامل نفوذی قدرتطلب و بیبصیرت در داخل مسیر خود را طی کرد بیان داشت: عوامل بسیاری در شکلگیری فتنه 88 در داخل دست به دست هم دادند که جریانشناسی این عوامل را با هم باز میکنیم.
سراج اولین جریانشناسی را جریانشناسی نقطه مقابل رهبری عنوان و بیان داشت: این جریان در ابتدای انقلاب با محور اجتهاد در مقابل نص شروع شد و پس از فوت امام به تمرد با رهبری راه خود را ادامه داد.
این کارشناس سیاسی در ادامه جریان دوم فتنه 88 را بریده های از ارزشها و اصول انقلاب و امام دانست و ابراز داشت: در صحبت مقام معظم رهبری عنوان امام زدایی در دوران اصلاحات را مطرح مینماید و این یعنی اینکه برخی راه امام را رها و برخی سعی دارند این راه را رها کنند.
وی به جریان دیگری در فتنه که همان ضدانقلاب بود اشاره کرد و گفت: 300 سایت قبل از شروع فتنه از طریق منافقین راهاندازی شده است که عناصر خود را به داخل سوق داده و نظام سلطه را با این فتنه هماهنگ کردند جالب است بدانید رهبر انقلاب قبل از فتنه 88 در 29 بهمن 87 در دیدار با مردم آذربایجان فرمودند «دشمن میخواهد به وسیله مردمی که در نظام و انقلاب بودند و هستند به نظام ضربه بزنند».
4سیر فتنه88
سراج با بیان اینکه نقش سران فتنه در ایجاد فتنه زیاد است اما رأس فتنه دشمن خارجی است گفت: فتنه سال 88 چهار سیر داشت که مرحله اول آن دو قطبی بودن مسئله تقلب در انتخابات، نقطه شروع این واقعه است؛ اگر منشأ داخلی دست به بیان دو قطبی بودن تقلب نمیزد مطمئن باشید این تفکر در میان مردم ما شکل نمیگرفت.
وی سیر دوم در فتنه 88 را خطبههای روشنگرانه مقام معظم رهبری دانست و گفت: پس از سخنان مقام معظم رهبری ریزش عظیمی در میان طرفداران تجمع معترضان به انتخابات شکل گرفت که ترس بسیاری زیادی در بیان منافقین ایجاد کرد به شکلی که آنان جریان کشتهسازی را تنها راه نجات خود دانستند و این جا بود که ندا آقاسلطان وارد ماجرا شد.
مسئول اسبق بسیج دانشجویی کشور جاندادن ندا آقاسلطان را یک تراژدی ساختگی از سوی منافقین عنوان و گفت: مگر میشود در حادثه جان دادن یک آدم دو دوربین از زوایای مختلف بدون هیچ لرزشی فیلمبرداری کنند و فرد مرتبط با مقتول بلافاصله به اسرائیل پناهنده و پزشکی که بالای سر او حاضر شد در شبکه بیبیسی انگلستان مصاحبهای علیه ایران با این شبکه صورت دهد.
وی از این صحنهسازی منافقین با عنوان عزاداری بر سر قبر خالی یاد کرد و گفت: فتنهگران و سران آن بر سر قبر خالی و کشته خیالی فاتحه خواندند و مسیر فتنه را رو به جلو بردند.
سراج مرحله سوم دسیسه فتنهگران سال 88 را تلاش برای جلوگیری از استقرار دولت جدید عنوان و بیان داشت: شرط و شروطها و فراخونهای بسیاری در روز قدس، 13 آبان و تجمعات از این نوع شکل گرفت تا دولت جدید را دولتی غیررسمی بنماند.
این کارشناس مسائل سیاسی در ادامه به تبیین فتنه 88 به مرحله چهارم اشاره کرد و گفت: این مرحله مهمترین مرحله فتنهای بود که دشمن در جهت نابودی انقلاب طرحریزی کرده بود.
سراج حرکت طراحی شده از سوی دشمن را در بازه زمانی 16 آذر تا 22 بهمن 88 دانست و گفت: قرار بر این بود که یکی از سران فتنه در دانشگاه تهران حاضر شود و دیگری نیز برای سخنرانی به همان دانشگاه بیاید یکی از سرانه فتنه به داخل دانشگاه آمد و دیگری محافظانش را در اطراف دانشگاه برای پرسه زدن فرستاده بود آنچه آنها در ذهن داشتند راه انداختن یک تظاهرات دانشگاهی از دانشگاههای مطرح تهران از جمله دانشگاه شریف و دانشگاه تهران بود و در مسیر تظاهرات برای این دانشجویان اتفاقی میافتد تا آن را به پروژه محرم ارتباط دهند.
وی با بیان اینکه از حضور رسانه انگلیس قبل از شروع ایام محرم در کشور بهعنوان استارت فتنه محرم منافقین یاد کرد و گفت: شاید حضور مردم در تظاهرات 9 دی و پایان دادن به آتش شعلهور فتنهگران در سال 86 شکل گرفته بود؛ ما را به این باور برساند که این فرموده مقام معظم رهبری جای تامل بسیار دارد که زنده نگهداشتن 9 دی و شناخت عوامل به وجود آوردنده آن در ادامه حرکت پرشتاب انقلاب اسلامی بسیار حائز اهمیت است.
سراج گفت: در مقابل با فتنه مهم ترین نقش و جایگاه را رهبری داشتند که ایشان به شناخت برنامه دشمن، دعوت به قانون و تمکین به آن، دفاع از جمهوریت و رای مردم و جلوگیری از ریزشها و تأکید بر روشنگری و دعوت به آرامش و متانت پرداختند.