سعید شجاع در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بندرعباس، بیان داشت: پارک علم و فناوری استان هرمزگان متعلق به دانشگاه علوم پزشکی بوده و فعالیت های علمی- پژوهشی خود را از سال 90 آغاز کرده و قصد دارد با دریافت ایده و اختراعات نخبه های علمی زمینه های علمی پژوهشی را در سطح کلان توسعه دهد.
وی با بیان اینکه تمامی اختراعات و ایده های جدید دانشجویان توسط این مرکز حمایت و مورد استقبال قرار می گیرد، افزود: برای هر طرح و ایده قابل اجرا وام لحاظ می شود و امکانات لازم برای توسعه آنها پس از بررسی و تحقیق به صورت رایگان در اختیار مخترعین قرار می گیرد.
معاون مرکز رشد واحدهای فناور مواد و تجهیزات پزشکی استان هرمزگان حرکت دانشجویان به سمت تحقیقات علمی را زمینه ساز خودکفایی در بسیاری از زمینه ها دانست و گفت: برای پژوهشگران باید به سمت تولیدات علمی کاربردی باشد و صرفا ارائه مقاله در این حوزه کفایت نمی کند.
شجاع در حاشیه بازدید از دستاوردهای دانشجویان از تولید نوعی آگار خبر داد و گفت: «آگار» نوعی محیط کشت یا در اصطلاح پلی ساکاریت است که از جلبک های قرمز دریایی بدست می آید و کاربردهای پزشکی فراوانی را دارد.
وی افزود: یکی از دانشجویان شرکت کننده در نمایشگاه پژوهش و فناوری استان هرمزگان این نوع محیط کشت را با انجام آزمایشات و به کارگیری جلبک های قرمز دریایی بدست آورده است که تولید و انبوه سازی این محصول می تواند نیازهای پزشکی این حوزه را که با واردات از کشور های آلمان و هند انجام می شده راتا حدودی کاهش دهد.
معاون مرکز رشد واحد های فناور مواد و تجهیزات پزشکی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: این اولین بار است که ساخت محیط کشت با جلبک های دریایی انجام می گیرد و پیش از این در حد تحقیقات باقی مانده بود؛ اما انبوه سازی در این عرصه بسیاری از نیازهای پزشکی را به واردات کاهش می دهد.