کد خبر:۲۸۳۸۷۲
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بیرجند:

ولایتمداری و بصیرت آحاد مردم مهمترین پیام حماسه 9دی است

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بیرجند گفت: مهمترین پیام حماسه جاوید نهم دی ماه ولایتمداری و بصیرت آحاد مردم بود که در این روز نسل سوم انقلاب بیعتی مجدد با رهبر و ولی امر خود بستند.
ولایتمداری و بصیرت آحاد مردم مهمترین پیام حماسه 9دی است

سعید نبی زاده در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، بیان داشت: مردم غیور ایران به تبعیت از امام خویش در حماسه 9 دی ماه و در ادامه آن 22 بهمن ماه غبار فتنه 88 را خواباندند و چشم فتنه گر را درآوردند.

 

وی با بیان اینکه حماسه جاوید نهم دی ماه دو نوع دستاورد داخلی و خارجی داشت، گفت: افزایش اقتدار و استحکام نظام، تقویت باور به وجود جنگ نرم و فتنه های پیچیده، دفاع از نظام و رهبری و کنار رفتن نقاب ها از جمله دستاوردهای داخلی حماسه نهم دی ماه بود.

 

این دانشجوی دانشگاه بیرجند تصریح کرد: آشکار شدن دشمنی گسترده غرب با نظام و پیوند فتنه در خارج، اذعان غرب به اقتدار و بازندگی نظام اسلامی و حفظ استقلال سیاسی کشور از جمله دستاوردهای خارجی حماسه 9دی است.

 

نبی زاده تصریح کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت فهیم ایران در نهم دی88 نفسی تازه کرد و به جهانیان ثابت کرد که مردم و حکومت در ایران اسلامی در پرتو ولایت فقیه یک حقیقت واحد هستند و از چنان ریشه، ظرفیت و اقتداری برخوردارند که به راحتی هر توطئه را در نطفه خفه می کنند.

 

وی با بیان اینکه ملت فهیم و آگاه ایران با حضور تاریخی خود در9 دی، انقلابیون را از مدعیان دروغین، عافیت طلبان و مصلحت اندیشان باز شناخت و نقاب تزویر از چهره سران فتنه و حامیان پشت صحنه آن پایین کشید، اظهارداشت: به بیان رهبر معظم انقلاب، فتنه 88 نظام را واکسینه کرد.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بیرجند تصریح کرد: شکی نیست که اساسی ترین دلیل خصومت غرب به محوریت آمریکا با انقلاب و نظام اسلامی نگرانی و هراس از قدرت الهام بخشی و الگو سازی انقلاب اسلامی بوده است.

 

نبی زاده ادامه داد: این هراس ایران را همواره در کانون دشمنی های غرب قرار داده که فتنه و حرکت آنها در عاشورا برای مبارزه با این الگو بود.

 

وی آشکار شدن دشمنی گسترده غرب با نظام و پیوند فتنه در خارج را از جمله دستاوردهای حماسه 9دی دانست و گفت: اعترافات دستیگر شدگان نشان داد که دفاتر جاسوسی و سفارتخانه ها و مراکز آکادمیک غربی سناریوهای زیادی را برای ضربه زدن به ایران فراهم کرده بودند.

 

این فعال دانشجویی دانشگاه بیرجند تصریح کرد: فتنه گران در عاشورای 88 با دستور مستقیم غرب و حمایت های آنها هتک حرمت مقدسات کردند و کسانی که دستگیر شدند با اسناد و مدارک به وابستگی دشمن اعتراف کردند.

 

نبی زاده خاطرنشان کرد: غربی ها با برآوردهای غلط دشمنان و خائنان ملت ایران چون منافقین، به اذعان خودشان چالشی ترین بحران را برای ایران اسلامی طراحی و عملیاتی کردند اما با مشت محکم مواجه شده و به پیوند نظام اسلامی با مردم و اقتدار حاصل از آن پی بردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار