دبیر چهارمین جشنواره فیلمهای مردمی عمار گفت: یک لابی پرقدرت صهیونیستی در آمریکا موضوع عمار را مطرح کرد که در این جشنواره فیلمهای انقلابی نمایش داده میشود.
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، نادر طالبزاده دبیر چهارمین جشنواره فیلم مردمی عمار در این مراسم گفت: از حضور مدیران ارشد سینمایی در این مراسم تشکر میکنم. باید خدا را شکر کنیم که جشنواره عمار تاسیس شد و از این رو که به وجود این جشنواره به صورت بلفطره نیاز بود این جشنواره به وجود آمد. همه جشنوارهها جایگاه خود را دارند و جشنواره عمار به انقلاب اسلامی باز میگردد و بحث اصلی و موجودیت این جشنواره موضوع انقلاب اسلامی است.
وی در ادامه به هنرجویان و فیلمسازانی که در این جشنواره حضور دارند اشاره کرد و گفت: هنرجویانی که افق آنها جشنواره عمار است کسانی هستند که دغدغه آنها بالفطره انقلاب اسلامی است.
طالب زاده در ادامه به آموزش سینما به این گروه از هنرجویان اشاره کرد و گفت: آنچه در دانشگاهها تاسیس میشود خوب است و جایگاه خود را دارد اما جشنواره عمار در سالهای پیش کلاسهای مستندسازی تشکیل داد که این کار آثار خوبی را دربر داشت و کسانی که از آن کلاسها فارغ شدند امروز به فیلمهای پنجم و ششم رسیدهاند و الگویی است برای افراد دیگر. در این حوزه افراد با استعدادی هستند ما فیلمساز پرفروشی داریم که فرصت نکرد حتی در یک کلاس دانشگاهی شرکت کند. ما باید گروه فیلمسازان حزباللهی که محورشان حفظ انقلاب است را رشد بدهیم و بهترین کارگردانها و اساتید برای آنها کلاسهای آموزش بگذارند.
دبیر چهارمین جشنواره فیلم مردمی عمار ادامه داد: یکی از نکات مهم این جشنواره این است که در همه نقاط ایران در شهرها و روستاها برگزار میشود و این ارتقای فرهنگ فیلم دیدن را در همهجای ایران به وجود میآورد. حتی در خیلی از روستاها که امکان فیلم دیدن نداشتند این امکان به وجود آمد.
وی در ادامه به نقش جشنواره عمار در حوزه بینالملل اشاره کرد و گفت: ما امسال فیلمهایی داشتیم که از خارج به جشنواره ارسال شد. افرادی که در خارج از ایران هستند و از حقیقت حمایت میکنند و فیلمهایشان به نوعی در کشورهایشان امکان نمایش را ندارد میتوانند در این جشنواره با فیلمهایشان حاضر شوند و جشنواره عمار از این فیلمها حمایت میکند.
طالب زاده ادامه داد: یک لابی پرقدرت صهیونیستی در آمریکا موضوع عمار را مطرح کرد که در این جشنواره فیلمهای انقلابی نمایش داده میشود و این نشان از آن دارد که عمار در دنیا مطرح شده است. انقلاب اسلامی یک واقعه بینالمللی است و هرچه زمان گذشته است بیشتر متوجه این امر شدهاند. ما نباید در عرصه هنر عقب بمانیم.
دبیر چهارمین جشنواره فیلم عمار تأکید کرد: سال گذشته 2000 اکران مردمی داشتیم که امسال به 3500 اکران رسیده است. در بخش بین الملل نیز شاهد رشد اثار بودیم که بین 20 تا 30 فیلم برای نمایش انتخاب شدهاند. افرادی که آثارشان را از خارج از کشور ارسال کردهاند افرادی هستند که در دفاع از حقیقت، فیلم ساخته اند و پیامد کارشان نیز برکنار شدن از پستهایشان بوده است.
طالبزاده در ادامه تصریح کرد: میهمانان خارجی امسال به شکل اینترنتی با جشنواره همراه هستند. در عین اینکه برخی همچنان مخالف ما هستند و در این میان هم بطور نمونه میبینیم که برخی روزنامههای غربی خصوصا یک روزنامه اسرائیلی و یک گروه امریکایی نسبت به این جشنواره حساسیت بسیار داشتهاند.
وی در خاتمه بیان داشت: بسیاری از فیلمهایی که در این جشنواره حضور دارد از موسسه اوج، پرس تیوی، میثاق و شبکه مستند هستند.