کد خبر:۲۸۴۹۱۰
باوریان در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو» خبر داد:

عوارض آلودگی هوا سال‌ها بعد خود را نشان می‌دهد / تولید واکسن برای کاهش آسیب

متخصص کودکان گفت: برای کم کردن آسیب آلودگی هوا واکسن هایی وارد و تولید شده است که کودکان باید آنها را استفاده کنند.

دکتر بهروز باوریان در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: سرب، مونوکسیدکربن و اکسید نیترو که در هوای تهران موجود است به سیستم پالایش کودکان آسیب می زند.
 
وی افزود: تمام انسان‌ها سیستم تصفیه هوا (پالایش هوا) دارند که از بینی شروع می‌شود و تا نای و نایژه‌ها ادامه دارد و در کیسه‌های هوایی نیز وجود دارد و این یک سیستم ایمنی است که مژک‌دار و مخاط‌دار است که این مخاط در حال حرکت است و این سیستم از آلودگی‌ها جلوگیری می کند و جدا می‌سازد.
 
متخصص کودکان در مورد سیستم مژک‌دار بیان کرد: آلودگی هوا تمام این سیستم مژک‌دار را از بین می‌برند و در نتیجه زمینه را برای بروز اقدامات جلوگیری کننده فلج می‌کند و برای ورود میکروب‌ها و ذرات معلق بیشتر می‌کنند.
 
وی در ادامه تصریح کرد: این آلودگی موجود در هوا محرکی است برای کودکانی که آلرژیک هستند و یا ریه حساسی دارند و دیده می‌شود که کودکان آلرژیک در این روزها بیماری‌شان شدت می‌گیرد.
 
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به افزایش تعداد کودکان بیمار گفت: آلودگی هوا زمینه را برای ایجاد بیماری‌های مختلف در کودکان فراهم می‌کند به همین دلیل است که تعداد کودکان بیمار افزایش یافته است.
 
وی افزود: ضریب هوشی کودکان بر اثر این آب و هوای کاهش می‌یابد و ضریب هوشی این بچه‌ها 10 تا 20 درصد کمتر از کوکانی است که در آب و هوای خوب زندگی می‌کنند و عنصر سرب ضریب هوشی را پایین می‌آورد و متاسفانه بر روی رفتار کودکان نیز بسیار تاثیرگذار است.
 
باوریان با اشاره به ذرات معلق گفت: به دلیل اینکه سیستم تصفیه و پالایش هوا در کودکان از بین رفته است،‌ آلودگی به تمام بدن کودکان وارد می‌شود.
 
وی در ادامه تصریح کرد: در هوای آلوده تهران و شهرهای دیگر مشاهده شده که بیماری‌های عفونی شدت یافته و کودکان دچار خارش چشم شده‌اند.
 
متخصص کودکان در مورد بروز عوارض گفت: عوارض ناشی از آلودگی هوا، سال‌ها بعد خود را نشان می‌دهد و دراز مدت است اما عوارضی که مربوط به پالایش هوا می‌شود همان زمان خود را نشان می‌دهد.
 
وی ادامه داد: مشکلات و بیماری‌های کودکان در فرزندان افرادی که مادران شاغل دارند بیشتر مشاهده می‌شود و متاسفانه اقدامات درمانی برای کودکان وجود ندارد.
 
باوریان با اشاره به اقدامات درمانی گفت: به کودکان توصیه می‌شود که واکسن (آنفولانزا) را تزریق کنند همچنین واکسن (فلوموکوس) نیز وارد شده است که برای بچه‌های در خطر استفاده می‌شود که در کشورهای دیگر سال‌هاست تزریق می‌شود ولی مردم باید هزینه آن را پرداخت کنند و برای بچه‌های زیر شش سال می‌تواند مفید باشد.
 
وی در پایان گفت: واکسن (هوفیلوکس) نیز تولید شده است و برای بچه‌های در خطر می‌توان استفاده کرد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار