کد خبر:۲۸۶۲۷۹
بهروز نعمتی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

بدنه اتاق بازرگانی یک بدنه سنتی و تاجرمسلک است/ بخش خصوصی گرفتار مسائل حاشیه‌ای است

عضو کمیسیون صنایع گفت: بدنه اتاق بازرگانی یک بدنه سنتی و تاجرمسلک است و هنوز تغییر دلخواه در ترکیب آن ایجاد نشده است.
بدنه اتاق بازرگانی یک بدنه سنتی و تاجرمسلک است/ بخش خصوصی گرفتار مسائل حاشیه‌ای است

بهروز نعمتی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: بدنه اتاق بازرگانی یک بدنه سنتی و تاجر مسلک است؛ با گذر زمان بخش معدن و کشاورزی و تولید نیز به بدنه آن اضافه شد و این امیدواری ایجاد گردید که تغییرات جدیدی در آن اتفاق بیفتد، ولی متاسفانه این گونه نبود.


وی ادامه داد: امید این وجود دارد که با حضور شافعی به عنوان ریاست جدید این اتاق و با توجه به این موضوع که وی دارای دید خوب صنعتی و تولیدی است، به گونه‌ای رفتار شود که اتاق بازرگانی از آن حالت سنتی خود خارج شود و به همان اتاق بازرگانی، تعاون و کشاورزی تبدیل شود، به صورتی که تمام بخش‌های آن فعال باشند.


عضو کمیسیون صنایع افزود: اتاق بازرگانی به عنوان نماینده واقعی بخش خصوصی، باید حرف‌ها، مشکلات و درددل‌های همه آحاد تولید را بزند. با توجه به جلساتی که با شافعی برگزار کردیم و نیز دیدگاه و تفکر وی، فکر می کنم این اتفاق بزرگ بیفتد.


نعمتی در خصوص کم‌کاری بخش خصوصی و حضور ضعیف فعالان این بخش در اتاق بازرگانی گفت: بخش خصوصی در کشور ما بسیار گرفتار مسائل حاشیه‌ای شده است؛ مسائلی چون مشکلات مالی، تامین آحاد تولیدی که باید داشته باشد، بحث‌های بانکی و ارزی و حتی بخشی از مسائل مربوط به تحریم‌ها که این مهم قدرت تفکر را از بخش خصوصی سلب کرده است.


نماینده مردم اسدآباد بیان کرد: به طور قطع تولیدکنندگان و اتحادیه‌ها از حق و حقوق خود به طور کامل اطلاع دارند و این مشکلات و گرفتاری‌ها مانع از تعامل سازنده با اتاق بازرگانی شده است.


وی در پایان خاطرنشان کرد: در کل نظر من این است که مجموعه اتاق بازرگانی باید از حالت سنتی خارج شود و با یک تشکیلات قوی به سمتی برود که تولید و صنعت را نیز همچون سایر بخش‌ها ببیند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار