بدنه اتاق بازرگانی یک بدنه سنتی و تاجرمسلک است/ بخش خصوصی گرفتار مسائل حاشیه‌ای است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۶۲۷۹
بهروز نعمتی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

بدنه اتاق بازرگانی یک بدنه سنتی و تاجرمسلک است/ بخش خصوصی گرفتار مسائل حاشیه‌ای است

عضو کمیسیون صنایع گفت: بدنه اتاق بازرگانی یک بدنه سنتی و تاجرمسلک است و هنوز تغییر دلخواه در ترکیب آن ایجاد نشده است.
بدنه اتاق بازرگانی یک بدنه سنتی و تاجرمسلک است/ بخش خصوصی گرفتار مسائل حاشیه‌ای است

بهروز نعمتی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: بدنه اتاق بازرگانی یک بدنه سنتی و تاجر مسلک است؛ با گذر زمان بخش معدن و کشاورزی و تولید نیز به بدنه آن اضافه شد و این امیدواری ایجاد گردید که تغییرات جدیدی در آن اتفاق بیفتد، ولی متاسفانه این گونه نبود.


وی ادامه داد: امید این وجود دارد که با حضور شافعی به عنوان ریاست جدید این اتاق و با توجه به این موضوع که وی دارای دید خوب صنعتی و تولیدی است، به گونه‌ای رفتار شود که اتاق بازرگانی از آن حالت سنتی خود خارج شود و به همان اتاق بازرگانی، تعاون و کشاورزی تبدیل شود، به صورتی که تمام بخش‌های آن فعال باشند.


عضو کمیسیون صنایع افزود: اتاق بازرگانی به عنوان نماینده واقعی بخش خصوصی، باید حرف‌ها، مشکلات و درددل‌های همه آحاد تولید را بزند. با توجه به جلساتی که با شافعی برگزار کردیم و نیز دیدگاه و تفکر وی، فکر می کنم این اتفاق بزرگ بیفتد.


نعمتی در خصوص کم‌کاری بخش خصوصی و حضور ضعیف فعالان این بخش در اتاق بازرگانی گفت: بخش خصوصی در کشور ما بسیار گرفتار مسائل حاشیه‌ای شده است؛ مسائلی چون مشکلات مالی، تامین آحاد تولیدی که باید داشته باشد، بحث‌های بانکی و ارزی و حتی بخشی از مسائل مربوط به تحریم‌ها که این مهم قدرت تفکر را از بخش خصوصی سلب کرده است.


نماینده مردم اسدآباد بیان کرد: به طور قطع تولیدکنندگان و اتحادیه‌ها از حق و حقوق خود به طور کامل اطلاع دارند و این مشکلات و گرفتاری‌ها مانع از تعامل سازنده با اتاق بازرگانی شده است.


وی در پایان خاطرنشان کرد: در کل نظر من این است که مجموعه اتاق بازرگانی باید از حالت سنتی خارج شود و با یک تشکیلات قوی به سمتی برود که تولید و صنعت را نیز همچون سایر بخش‌ها ببیند. 

پربازدیدترین آخرین اخبار