آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۷۰۵۲
بشار اسد در دیدار با ظریف:

تفکر وهابی منطقه و جهان را تهدید می کند

بشار اسد، رئیس جمهور سوریه در دیدار با ظریف، وزیرخارجه کشورمان درباره تهدید وهابیت بر منطقه و جهان هشدار داد.
تفکر وهابی منطقه و جهان را تهدید می کند

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، بشار اسد، رئیس جمهور سوریه نسبت به تهدید تفکر وهابی برای منطقه هشدار داد.

 

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) به نقل از تلویزیون این کشور اعلام کرد بشار اسد رئیس  پس از دیدار با محمد جواد ظریف، وزیر امورخارجه ایران، تاکید کرد: تفکر وهابیت نه تنها منطقه بلکه کل جهان را تهدید می‌کند.

 

وی همچنین اظهار داشت:ملت منطقه با تفکر وهابی روبرو بوده و پدیده وهابیت باید با کمک همه ریشه کن شود.

 

در همین حال ظریف نیز  در این دیدار گفت: موفقیت کنفرانس ژنو2 منوط به جلوگیری از خونریزی و منع افراطی‌گری بستگی دارد.

 

وی همچنین بر حمایت ایران از دولت و ملت سوریه و همچنین حل وفصل بحران این کشور به دست مردم تاکید کرد.

 

وزیر امورخارجه ایران همچنین بر ضرورت تلاش‌های منطقه ای برای مقابله با چالش‌های پیش رو و مبارزه با تروریسم که منجر به امنیت و ثبات شود،تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار