به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، یکی از دغدغه های دانشجویان در دانشگاه ها مشخص شدن سیستم نمره دهی اساتید به آنها می باشد و پس از امتحانات نیز ممکن است تعداد زیادی از دانشجویان در خصوص آن به اساتید مراجعه کرده و به نحوه آن نیز اعتراض می کنند.
افشانی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یزد، با اشاره به نحوه و سیستم نمره دهی به دانشجویان بیان داشت: معمولا نمره دانشجویان به دو بخش فعالیت کلاسی یا عملی و پاسخ دهی به سؤالات امتحان تقسیم می شود که حتی در برخی مواقع درسهای کاملا نظری از دانشجو خواسته می شود تا یک کارنوشت در مورد بحث های مرتبط با درس تهیه کند که این نشان دهنده توجه کاربردی کردن دروس می باشد.
وی افزود: در مورد سؤالات امتحان نیز فهم مطالب مهم است یعنی اگر دانشجو به گونه ای بنویسد که مشخص شود بحث را فهمیده است نمره کامل را می گیرد؛ در غیر اینصورت نمره اش کمتر می شود.
استاد دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه یزد با اشاره به مدت زمان درج نمرات دانشجویان تصریح کرد: طبق قوانین دانشگاه در دوره کارشناسی یک هفته فرصت است تا نمرات اعلام شود که همیشه در همین بازه زمانی باید نمره را اعلام کرد و از این حیث تفاوتی نیست؛ زیرا در صورت تاخیر برخورد قانونی صورت می گیرد.
افشانی خاطرنشان کرد: این فرصت در مورد نمرات کارشناسی ارشد و نمرات دروس عملی و پروژه دار بیشتر می باشد.
وی گفت: در سیستم نمره دهی به دانشجویان ملاک ارزیابی برگه امتحانی و فعالیت های عملی و کلاسی می باشد؛ البته گاهی دانشجوها فکرهای دیگری میکنند؛ اما واقعا این طور نیست و ملاک همین موارد می باشد و معتقدم که این سیستم نمره دهی مشکل چندانی ندارد؛ ولی در صورتی که درست رعایت شود مناسب می باشد.