کد خبر:۲۸۷۵۰۷
همزمان با 17 ربیع الاول؛

جشن میلاد حضرت رسول (ص) در بسیج دانشجویی مازندران برگزار شد

جشن میلاد با سعادت پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع) در سازمان بسیج دانشجویی مازندران برگزار شد.
جشن میلاد حضرت رسول (ص) در بسیج دانشجویی مازندران برگزار شد

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، جشن میلاد با سعادت پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) ، حضرت امام جعفر صادق (ع) بعد از ظهر امروز در سازمان بسیج دانشجویی مازندران برگزار شد.

 

حجت الاسلام رعیت، کارشناس مذهبی در این مراسم با اشاره به لزوم گرامیداشت روز میلاد حضرت رسول اکرم (ص) گفت: در شرایط فعلی که دشمنان دین اسلام از هر استراتژی و دستاوردی برای تفرقه میان وحدت مسلمانان در رسانه ها بهره می گیرند برگزاری جشن میلاد و تبیین دیدگاه های آن حضرت می تواند تمام توطئه های دشمن را خنثی کند.

 

وی با اشاره به لزوم تلاش برای وحدت میان مسلمانان افزود: یکی از مهمترین وظایف این است که هرچه در توان داریم برای ایجاد وحدت، نزدیک کردن دیدگاه ها، تفکر ها، اندیشه ها در جامعه اسلامی بیش از پیش تلاش کنیم.

 

رعیت ادامه داد: بالاگرفتن اختلافات میان شیعه و سنی در حالی صورت می گیرد، که دشمنان اسلام دچار بحران شده اند و برای خروج خود از این وضعیت رو به سیاست قدیمی انگلیس ها که همان سیاست تفرقه بینداز و حکومت کن روی آورده اند.

 

این کارشناس مذهبی در پایان تاکید کرد: صهیونسیت ها به سرکردگی آمریکا و انگلیس در صدد ایجاد تفرقه و متشنج کردن خاورمیانه بخصوص سوریه، لبنان، عراق و پاکستان هستند مسلمانان جهان و دولت های اسلامی با پیروی از فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی و با گسترش وحدت می توانند توطئه های دشمنان را نقش برآب سازند.

 

همچنین در ادامه مراسم مداحان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در وصف آخرین فرستاده خدا حضرت محمد مصطفی(ص) و همچنین حضرت امام جعفر صادق (ع) به مدیحه سرایی پرداختند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار