به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، دکتر سید حسن هاشمی امروز در بازدید از شبکههای بهداشتی درمانی خلیل آباد ،کاشمر و بردسکن در جمع خبرنگاران با تأکید بر این که هدف از بازدیدها تنها آشنایی با خدمات، فعالیتها، کمبودها و درخواستهای حوزه بهداشت و درمان است، گفت: در راستای رفع کمبودها و ارتقاء شاخصهای این حوزه از هیچ کوششی دریغ نکرده و از زیرمجموعه خود حمایت میکنیم.
هاشمی در خصوص بودجه سال آینده حوزه بهداشت و درمان گفت: اگرچه بودجه بهداشت و درمان 11درصد افزایش داشته است ولی پیش بینی می شود با توجه به تورم 25درصدی سال آینده باز هم 14 درصد عقب باشیم.
وی با اظهار تاسف از اینکه در بعضی استانها، پرستاران با مشکلات دریافت حقوق روبرو هستند اما با عشق و علاقه همچنان به کار خود ادامه می دهند، افزود: جز ایثار و فداکاری نام دیگری بر این کار پرستاران نمی توان گذاشت.
وزیر بهداشت درمان وآموزش پزشکی با اعلام این که بخشی از درآمد بیمارستانها برای حقوق پرسنل هزینه می شود ، اظهار کرد: مسوولان بیمارستان ها با توجه به مسوولیت تامین حقوق پرسنل، دیگر نمیتوانند تجهیزات جدید بخرند و خدمات را بهینه سازی کنند.
وی افزود : اگرچه با کمبود پزشک مواجه هستیم اما بخشی از مطالبات همین افراد هم بالغ بر دو سال است که معوق مانده است.
هاشمی ابراز امیدواری کرد که با رفع مشکلات بخش بهداشت و درمان، مردم بخش های دولتی را بیشتر باور کنند.
وی گفت : خزانه این وزارتخانه ،خالی تحویل من شده است اما تلاش برای گسترش و ارتقاء خدمات درمانی و رفع کمبودها ادامه دارد و امیدواریم با جبران کاستی ها، خدمات مضاعفی به مردم ارایه شود.
وی با تاکید بر اینکه بهداشت مقدم بر درمان است، گفت: اگر مردم بر پیشگیری توجه کنند نیازی به بستری شدن در بیمارستانها نیست.
هاشمی با اشاره به اینکه درحمایت از بخش های بهداشتی شهرستانها هیچ دریغ و کوتاهی نخواهد شد، در خصوص وضعیت بهداشتی شهرستان کاشمر نیز گفت : سطح خدمات بهداشتی که در این شهرستان ارایه می شود خیلی خوب است.
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی همچنین در بازدید از تجهیز بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان خلیل آباد افزود: این پروژه در اختیار اداره راه و شهرسازی استان است و زمان پایان این طرح و تجهیز این بیمارستان بستگی به تأمین اعتبار از سوی اداره راه و شهرسازی استان خراسان رضوی دارد.
وی با بیان اینکه در دنیا بیمارستان زیر 250 تخت نمی سازند زیرا هزینه زیادی دارد،گفت : به این مساله در ایران توجه نمی شود و از طرفی چون این طرحها قبلا اجرا شده باید مورد بهره برداری قرار بگیرد.
ساخت بیمارستان 32 تختخوابی خلیل آباد از سال 88 با زیر بنای سه هزار و 500 متر مربع در زمینی به مساحت چهار هکتار شروع شده که تاکنون بالغ بر 49میلیارد ریال توسط اداره راه و مسکن شهرسازی استان خراسان رضوی صرف شده است.