آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۷۷۴۴
با حضور پناهیان؛

نخستین نشست هم اندیشی فعالان سبک زندگی اسلامی برگزار می‌شود

نخستین نشست هم اندیشی فعالان سبک زندگی اسلامی، ۳ بهمن ماه با حضور «حجت الاسلام علیرضا پناهیان» برگزار می‌شود.
نخستین نشست هم اندیشی فعالان سبک زندگی اسلامی برگزار می‌شود

به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»،نخستین نشست هم اندیشی فعالان سبک زندگی اسلامی پتج شنبه 3 بهمن ماه با حضور «حجت الاسلام علیرضا پناهیان» و دکتر «سام مهدی ترابی» برگزار می‌شود.

 

مدیر پایگاه اینترنتی سبک زندگی اسلامی با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به آغاز سومین سال فعالیت سایت بر آن شدیم تا با دعوت از نخبگان فکری، کارشناسان، نویسندگان و نظریه‌پردازان این حوزه، اولین نشست هم اندیشی سبک زندگی اسلامی را برگزار نماییم.
 

«حمیدرضا غلامزاده» با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب بر مقوله سبک زندگی به عنوان پایه اصلی تمدن سازی نوین اسلامی، اظهار داشت: متاسفانه این موضوع در هیاهوی تبلیغاتی و رسانه‌ای مغفول مانده و اکنون ما قصد داریم با معرفی و راه اندازی شبکه ملی فعالان سبک زندگی اسلامی و دعوت از تخبگان فگری این حوزه  در تحقق این رهنمود رهبری انقلاب سهیم باشیم.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: برگزاری چنین نشست‌هایی اگر با حضور جدی و کارشناسانه صاحبنظران و محققان حوزه سبک زندگی همراه باشد؛ یقیناً خواهد توانست راه رسیدن به چشم‌انداز حقیقی که همان معرفی الگوی زندگی اسلامی به جهان است را روشن و کوتاه‌تر نماید.

 

مدیر عامل انجمن بیان ایران و مدیر پایگاه اینترنتی سبک زندگی اسلامی، از همه نویسندگان، کارشناسان، تولیدکنندگان محصولات فکری - ابزاری و مجموعه‌های فعال مرتبط با سبک زندگی جهت شرکت در این نشست دعوت کرد.

 

نخستین نشست هم‌اندیشی فعالان سبک زندگی اسلامی با همکاری بسیج شهرداری تهران پنج‌شنبه سوم بهمن ماه از ساعت 14 الی 17 در محل سالن آمفی‌تئاتر شفق واقع در یوسف آباد- خ سید جمال‌الدین اسدآبادی- خ 21 فرهنگسرای شفق برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار