به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، ساسان زمانی اظهار داشت: خدمات رسانی بهداشتی و درمانی به اقشار مختلف اولویت اساسی سازمان بسیج جامعه پزشکی استان ایلام است. در راستای محرومیت زدایی و اثربخشی به ارتقاء سلامت مردم اعزام تیم های پزشکی را در دستور کار قرار دادیم و از تمام توان خود برای پوشش این برنامه استفاده می کنیم به طوریکه کانون های ما درهمه بخش های استان فعال شده و تیم های پزشکی ما به مناطق محروم استان اعزام خواهند شد.
مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان ایلام گفت: این سازمان دراین راستا برنامه های مختلفی را تدوین و اجرایی کرده است. برای دهه فجر پیش بینی شده است که 50 تیم به مناطق محروم اعزام شود. هدف ما نیز از این اقدام ایجاد ذهنیت مثبت در اذهان عمومی مردم و ارائه خدمت بدون منت است.
وی ادامه داد: اعزام 151 تیم امدادی پزشکی به مناطق محروم ایلام تنها بخشی از فعالیت های سازمان بسیج جامعه پزشکی ایلام است. که امسال این برنامه هم از نظر کمی و هم کیفی ارتقاء داده شده است.
زمانی درخصوص برنامه های مشابه در سالهای گذشته گفت: در سال گذشته نیز 186 تیم اعزام کردیم اما امسال این برنامه هم از نظر کمی و هم کیفی ارتقاء داده شده است. ما به لحاظ کیفی موضوع "آموزش" را مدنظر قرار داده ایم و در این خصوص کارشناس مامایی، بهداشت، تغذیه و ... اعزام می شوند تا آموزش های بهداشتی درمانی مناسب به مردم داده شود و درکنار خدمت "فرهنگ سازی" مناسب در حوزه سلامت صورت گیرد.
این مسئول با بیان اینکه کمک به حوزه سلامت استان یکی از اساسی ترین سیاست های این سازمان در ایلام بوده است تصریح کرد: برپایی بیمارستان های صحرایی و ثابی نیز یکی از سیاست های سازمان بسیج جامعه پزشکی استان ایلام است.
وی گفت: در این راستا امسال چهارمین بیمارستان صحرایی را در زرنه ایوان برپا خواهیم کرد.
مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی ادامه داد: مصمم هستیم با استفاده از پزشکان متخصص بخشی از مشکلات درمانی و بهداشتی مردم زرنه ایوان برطرف شود.
زمانی گفت: با توجه به وضعیت گرانی دارو هنوز از نظر بودجه دچار مشکلاتی هستیم اما همواره تلاش خود را کرده ایم تا از طریق سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور و یا دانشگاه علوم پزشکی استان بودجه تامین شود.
این مسئول در ادامه گفت: ما سعی داریم که داروی بیماران را تهیه کنیم چراکه اگر دارو داده نشود، فرد روستایی برای تامین نیاز خود مجبور به رفتن به شهر می شود و این بدان معناست که در واقع ما کاری را برای او انجام نداده ایم.
وی همچنین افزود: درصورتی که کسی نیاز به عمل جراحی داشته باشد هماهنگی های لازم با سیستم مدیریت دانشگاه انجام می شود و کار درمانی آنها پیگیری می شود.
زمانی در پایان خاطرنشان کرد: در بیمارستان های صحرایی که هم اکنون در دست ماست پزشکان در زمینه های تخصصی تر حضور دارند. داروخانه رایگان، رادیو لوژی، دندانپزشکی، سونوگرافی و آزمایشگاه موجود است و خدمات چندصد میلیون تومانی به مردم ارائه می شود درصورتی که اعتبار سازمان در حدود 10 درصد مبلغ هزینه شده است اما با رایزنی سعی می کنیم مشکل اعتبار خود را حل کنیم تا این کار نیک و خداپسندانه همچنان دنبال شود.