به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، علی ربیعی در دومین جلسه هماندیشی و همافزایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: امیدوارم نتایج این جلسات خیر و برکت را برای مردم به دنبال داشته باشد.
وی اظهار داشت: هدف از برگزاری این نشست، هماهنگی زیرمجموعههای دو وزارتخانه و فعال شدن کمیتههای تخصصی حوزه سلامت و درمان کشور است.
ربیعی اظهار داشت: قیمتگذاری و تعیین تعرفهها و ارائه خدمات الکترونیکی در بخش خدمات درمانی از موضوعات بسیار مهم است که در کمیتههای تخصصی با حضور کارشناسان حوزه سلامت وزارتخانههای تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید بررسی و بهترین تصمیمگیری اتخاذ شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به موضوع هدفمند کردن یارانهها و توجه دولت به خدمات بیمهای در این قانون اشاره کرد و گفت: توجه به موضوع بیمه و سلامت در قانون بودجه سال 93 و در اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها منجر به تقویت نظام سلامت در کشور خواهد شد.
ربیعی همچنین توجه به زیرساختهای IT در نظام سلامت کشور را مورد تأکید قرار داد و افزود: برای ارائه خدمات مطلوبتر، نیازمند بهرهگیری از تکنولوژیهای جدید اطلاعات و ارتباطات هستیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز با تأکید بر برگزاری نشستهای تخصصی در حوزه سلامت کشور، گفت: همکاری و تعامل میان وزارتخانههای تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید عمیقتر شود، تا مشکلات نظام سلامت به حداقل برسد.
سیدحسن قاضیزاده هاشمی افزود: دستگاههای مسئول درمان و سلامت کشور باید با تعامل مثبت و عدم ایجاد هزینههای مازاد برای دولت برای ارائه خدمات درمانی مطلوب و بهینه به مردم تلاش کنند.
وی تصریح کرد: تسریع در تشکیل جلسات تخصصی کارشناسان وزارتخانههای تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تصمیمگیریهای بهینه آنها نشانه هماهنگی و اقتدار مجموعههای دولت است.
قاضیزاده هاشمی درخصوص تعرفهگذاری خدمات درمانی گفت: این امر باید طوری لحاظ شود که بیمهها آسیب نبینند و همچنین حمایت از پزشکان و همراهی آنها نیز مدنظر قرار گیرد.
وی ادامه داد: در بحث خدمات IT نیز همه سازمانهای صاحب فکر و ایده باید برنامه خود را ارائه کنند تا برنامه جامع در این حوزه تدوین و همه نظرات مثبت لحاظ شود.
وزیر بهداشت در پایان گفت: ما از سازمانهای قدرتمند بیمهگر حمایت میکنیم، زیرا سازمانهای قوی بیمهگر میتوانند خرید خدمت از بیمارستانها را به بهترین شکل انجام دهند و مراکز درمانی دولت نیز با نظارت، بهبود خدمات درمانی خود را دنبال کنند.