به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، کامران باقری لنکرانی، رئیس شورای سیاستگذاری مرکز سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز در مراسم آغاز به کار نخستین کنگره بینالمللی سیره نبوی(ص) در طب سنتی که در مجتمع ولایت این دانشگاه برگزار شد، افزود: جنبه اجتماعی طبابت در بسیاری از مواقع مورد غفلت قرار گرفته است و نگاه علاج جویانه موضوعی است که در طبابت میتواند روند ما را تغییر دهد که البته این بحث هم در سطح فردی هم در سطح کلان، اجتماعی و حکومتی قابل طرح و پیگیری است.
وی ادامه داد: امروز باید در مبانی مستحکم دینی به این موضوع توجه عمیق کنیم و بتوانیم در سطح بینالمللی پاسخگوی بسیاری از چالشهای فکری که در این زمینه وجود دارد، باشیم.
باقری لنکرانی گفت: ما نباید با نگرش بازار به عرصه سلامت نگاه کنیم بلکه به آن به عنوان عدالت و دسترسی همگانی و بهرهمندی همه افراد از حق سلامت و تکلیف حکومت نگاه کنیم.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی تصریح کرد: عدالت شاید در توصیف ساده به نظر آید اما در عمل با مشکلاتی مواجه است که بدون فهم آن امکان عملی کردن آن وجود ندارد.
وی در پایان گفت: در این بحث امروزه نظراتی در دنیا مطرح میشود که برخی از آنها هیچ ارتباطی با عدالت در سلامت ندارد.
سیدمحمد احمدی، استاندار فارس نیز در ادامه این کنگره تصریح کرد: توجه کردن به سیره انبیا و بزرگان، حلقه مفقوده امروز در جامعه اسلامی است که توجه به آن موانع در حال گذر زندگی را حل میکند.
وی ادامه داد: لذت زندگی تنها با داشتن سلامتی میسر است و تلاش برای شناخت داورهای طبیعی، ایجاد امیدواری در دل بیمار و جلوگیری از طبابت افراد غیر متخصص از مواردی است که سرلوحه کار پزشکان ما قرار گرفته است.
استاندار فارس گفت: مهمترین مواردی که در این گونه همایشها است این است که بتوانیم به جهان امروز که بی توجه به ارزشهای الهی است، این موارد را به صورت علمی نشر دهیم.