کد خبر:۲۸۸۴۲۳
قاضی‌زاده هاشمی:

خودگردانی بلای جان بیمارستان‌های دولتی شد

وزیر بهداشت گفت: در دوره‌ای سیاستگذاران سهم سلامت را ندادند و به بیمارستان‌ها اجازه دادند درآمد‌زایی کنند که بیمارستان‌های آموزشی شد بلای جان ما و محنتی برای مردم.
خودگردانی بلای جان بیمارستان‌های دولتی شد

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سید‌حسن قاضی‌زاده هاشمی امروز در مراسم افتتاح بخش‌های جدید بیمارستان فارابی در جمع مسئولان این بیمارستان گفت: فارابی مجموعه‌ای از خاطرات من است چون چند دهه از روزهای خوب خود را در اینجا گذرانده ایم و برخی روزها از صبح تا نیمه‌های شب صرف ارائه خدمت به بیماران در این بیمارستان بودم.امیدوارم شما قدر فارابی را بدانید و از این فضا نهایت استفاده را بکنید چرا که هرچقدر آدم از محیط علمی - پژوهشی فاصله می‌گیرد بیشتر دلش تنگ می‌شود.

 

وی ادامه داد: عالم سیاست و مدیریت‌های کلان، عالم خاص است که ما واقعاً با آن بیگانه‌ایم و شاید خیلی با آن مأنوس نباشیم. دولت در شرایط بدی کشور را تحویل گرفت ولی در همین فرصت کوتاه قدم‌های موثری را در حوزه داخلی برداشت.

وزیر بهداشت افزود: بازار داخل کشور تورم 44 درصدی رو به فزونی و نرخ ارز لجام‌گسیخته‌ای داشت و کمبود ارزاق عمومی و مایحتاج کل کشور به چشم می‌خورد اما دولت توانست تورم را مهار کند و هر ماه بیش از 1.5 درصد آن را کاهش دهد تا به سمت خارج کردن اقتصاد از حالت رکود برود.

 

وی افزود: از طرفی با هماهنگی کامل سران قوا سیاست خارجی را پیگیری کرد. اگر چه دولت مظلوم است و اظهار‌نظر‌هایی که می‌شود منصفانه نیست چرا که همه دارند با هم تصمیم می‌گیرند و سفره مردم باید اداره شود.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اذعان داشت: گاهی غصه‌دار می‌شویم انگار برخی بنایشان بر این است که کشور اداره نشود . این آدم‌ها دو دسته‌اند بخشی از روی جهل و برخی از روی عمد و عناد این کار را می‌کنند. ما خودمان در دنیای خودمان کم گرفتاری نداریم و باید از آنهایی که می‌توانند و از دستشان بر می‌آید استفاده کنیم چرا که آمده‌اند تا به دولت کمک کنند.

 

وی با اشاره به سیاست‌های ارتقاء کمی و کیفی در حوزه بیمارستانی گفت: آرزویم این است که فارابی کارهای خاص بکند و از رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌خواهم مسیری را اتخاذ کنند تا دیگر گسترش کمی نداشته باشیم. بالاخره در یک دوره‌ای سیاستگذاران سهم سلامت را ندادند و به بیمارستان‌ها اجازه دادند و حتی اصرار کردند که خودتان درآمد‌زایی کنید که برای ما بیمارستان‌های آموزشی شد بلای جان و از طرفی محنتی برای مردم.

 

قاضی‌زاده هاشمی گفت: آنچه در مراکز دانشگاهی قابل افتخار است محصول است و تربیت پزشک، متخصص و پرستار که به ظرفیت جامعه علمی کمک می‌کند. باید توجه بیشتری کنیم که درمان را از بخش آموزش جدا کنیم. موضوعی که از دهه 70 مطرح شده و امیدواریم به نتیجه برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
بدون نام
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۶
خلاصه كلام عرض نمايم كه تشديد مشكلات سازمانها ، همچنين رشد فسادهاي اداري از زمان خودكفايي ارگانها آغاز شد.
1
0
بدون نام
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۰:۵۸
خلاصه كلام عرض نمايم كه تشديد مشكلات سازمانها، همچنين رشد فسادهاي اداري از زماني آغاز شد كه بدون آمادگي و ايجاد بستر مناسب بطور ناگهاني خودكفايي ارگانها انجام گرفت. و آن مشكلات و فسادها تا كنون ادامه يافت و اكنون تبديل به يك فرهنگ جديد در جامعه گرديده است
1
0
بدون نام
-
۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱:۰۱
خوشا به سعادت ثروتمندان و دلال‌ها چون بهانه خوبي براي افزايش قيمت‌ها را پيدا مي‌كنند، و فكر كنم ديگر براي ما طبقه ضعيف بازنشسته مستاجر امكان زندگي وجود نخواهد داشت. چون همين الان هم كمر‌مان از ظلم زياده‌خواهان و رفاه طلبان و كاخ نشينان شكسته و طاقت زندگي نداريم. واقعا احتمال مي‌داديم كه وضعيت ما كمي بهتر شود. خصوصا وضعيت درمان، همين الان از خيابان گردي براي تهيه داروي مادرم مي‌آيم، داروخانه‌ها ندارند، ولي در بازار آزاد و نزد دلال‌ها فراوان وقيمت يك بسته قرص 28 تايي برابراست با بيش از نصف حقوق ماهيانه يك كارگرتابع قانون كار. پس بعد از عيد چه خواهد شد. خدا به فرياد ما برسد، و اميدوارم آه مظلومان دامن مسببين اين وضعيت را بگيرد
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار