فضاي فعلي انتخابات دو قطبي هاشمي و احمدي نژاد است
محمد ولي پور در گفتوگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اين كه ساير كانديداها به غير از احمدي نژاد ادامه دهنده راه هاشمي رفسنجاني هستند، گفت: آنچه كه در فضاي فعلي انتخابات به گونهاي واضح مشهود است اين است كه حمايت ها و پشتيباني هاي آگاهانه هاشمي از كانديداهاي همگي در تقابل و كنار زدن احمدي نژاد كانديداهاي اصول گرايان است و حضور محسن رضايي در اين دوره از انتخابات برنامه هاشمي براي شكست راي احمدي نژاد دانست.
اين فعال دانشجويي با اشاره به حمايت هاي فرزندان هاشمي از ميرحسين موسوي اظهار داشت: حمايت هايي كه فرزندان آقاي هاشمي از ميرحسين موسوي مي كنند، قطعاً به ضرر وي تمام خواهد شد، زير ا مردم سالهاست كه ديگر اقبال نه به شخص هاشمي و نه به فرزندان وي دارند.
دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اصفهان با شاره به شعار ميرحسين موسوي مبني بر عدم تحمل گرايي در تبليغاتش تصريح كرد: ميرحسين موسوي در شعار هاي اوليه خود گفته بود كه من با هرگونه اسراف در تبليغات مخالف سخنان را شاهد خواهيم بود.
ولي پور ضمن توصيه به كروبي گفت: آقاي كرباسچي كه سالهاست در حزب كارگزاران حضور دارندو سمت دبير كلي اين حزب را برعهدا دارند، ايا وابستگي كرباسچي به شما بيشتر ايت با آقاي هاشمي؟ آيا آقاي كرباسچي به دنبال محقق شدن اهداف شما هشتند يا آقاي هاشمي؟
اين فعال دانشجويي در پايان گفت: در اين دوره حتي يك بچه هم متوجه مي شود كه فضاي حال حاضر انتخابات، كه از مدت ها پيش هم مشخص شده است؛ فضاي دو قطبي هاشمي و احمدي نژاد است./انتهاي پيام/