کد خبر:۲۸۸۸۱۵
مسئول کرسی‌های آزاداندیشی بسیج دانشجویی فارس:

در برابر مواضع خصمانه دولتمردان آمریکایی حرف از اعتمادسازی معنا ندارد

مسئول کرسی‌های آزاد اندیشی سازمان بسیج دانشجویی فارس گفت: رفتارهای خصمانه از طرف دولتمردان آمریکایی برای ما ایرانیان عادی است؛ اما باید از دولت اعتدال پرسید چگونه در برابر این مواضع خصمانه حرف از اعتماد سازی به میان می آورد؟

حسین نیاکان در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، با اشاره به مصاحبه اخیر رئیس جمهور با شبکه دولتی سوئیس گفت:  بنا به فرمایش امام خمینی(ره) تنها زمانی با آمریکا از در دوستی وارد می شویم که دست از شرارت خود برداشته و آدم شده باشد.


مسئول کرسی های آزاد اندیشی سازمان بسیج دانشجویی استان فارس تصریح کرد: سخنان و حرکات برخی در خصوص مذاکره خلاف عرف دیپلماتیک است؛ چطور می توان در شرایطی که آمریکا ما را به گزینه نظامی تهدید می کند، حرف از دوستی و مدارا زد.


نیاکان با اشاره به صحبت های اخیر جان کری وزیر امورخارجه آمریکا گفت: این نوع رفتارهای خصمانه از طرف دولتمردان آمریکایی برای ما ایرانیان عادی است؛ اما باید از دولت اعتدال پرسید چگونه در برابر این مواضع خصمانه حرف از اعتماد سازی به میان می آورد؟ 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار