محمد علی کیانی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یاسوج، بیان داشت: طبق برخی رایزنی های انجام شده پی گیر حضور فرحناز رافع، رئیس جمعیت داوطلبان سازمان هلال احمر کشور در روستای گاودانه هستیم که به احتمال زیاد در دهه فجر این اتفاق می افتد.
وی افزود: مردم روستای گاودانه به دلیل استفاده از «جره» یا «گرگر» برای رد شدن از رودخانه مارون انگشتان خود را از دست دادند که این فاجعه انسانی در سال 89 به شکل گسترده خبری شد و در سال 90 همین گروه دانشجویی و دانشجویان کهگیلویه و بویراحمدی دانشگاه های تهران نقشی اساسی در آوردن تیم پزشکی جراحان پلاستیک به استان و روستای گاودانه را بازی کرد که امسال نیز برای ادامه کار از رافع دعوت کردیم.
این دانشجو ادامه داد: اکنون تلاش ما بر این است که بر اساس رایزنی های گذشته، رافع به این روستا برود تا در پی رسالت انسانی ای که برای خود و سازمان متبوعشان، هلال احمر، قائل هستند اقدامی اساسی در جهت درمان و رسیدگی به مردم این روستا و استان صورت پذیرد.
لازم به ذکر است، روستای گاودانه در شهرستان کهگیلویه، یکی از روستاهای محروم استان کهگیلویه و بویراحمد می باشد که مردم آن به خاطر نبود پل، برای عبور از رودخانه از «گرگر» استفاده می کردند که منجر به قطع انگشتان تعداد زیادی از این مردم شده است.