من تا روزي كه ملت بخواهد هستم و همه فشارها را تحمل مي‌كنم
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۱۵۰
رئيس جمهور - بخش سوم و پاياني:

من تا روزي كه ملت بخواهد هستم و همه فشارها را تحمل مي‌كنم

رئيس جمهور تاكيد كرد: من تا روزي كه ملت بخواهد هستم و همه فشارها را تحمل مي‌كنم، اما محال است سندي را عليه منافع و حقوق ملت امضا كنم.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، دکتر محمود احمدي نژاد جمعه شب در ادامه برنامه‌هاي انتخاباتي خود در برنامه گفت و گوي ويژه خبري از شبكه دوم سيما در خصوص انتقادهايي كه به سفرهاي استاني و مصوبات آن مي‌شود، گفت: سفرهاي استاني را ادامه مي‌دهيم چون ابتكاري كم نظير است و اين نقدها پايه ندارد چون بارها اعلام كرده ام كه از شش ماه قبل كارگروه‌هاي تخصصي براي يك سفر استاني تشكيل مي‌شود.

وي تصريح كرد: گروه‌هاي كارشناسي همه زمينه‌ها را بررسي مي‌كنند شش ماه كار پيگيري كارشناسي مي‌شود و چيزي كه از كميسيون‌ها مي‌آيد دو دقيقه هم طول نمي‌كشد تصويب يا رد مي‌شود. 30بند در دولت تصويب مي‌شود ظرف يك دقيقه چون وزرا در كميسيون‌ها نظرات را داده اند، بحث كرده اند، پخته شده و وارد دولت شده است.

200 بند تصويب مي‌شود، اما در واقع اين بندها در آنجا قانوني مي‌شود يعني رسميت پيدا مي‌كند كه اجرا شود، نه اينكه درباره200 بند بحث كنيم.

سفرهاي استاني بركات فراواني داشته و بوروكراسي تنبل ما را زنده كرد، بازدهي را بالابرد. سفر استاني خيلي سخت است يك رئيس جمهوري 60 سفر استاني كرده 400 شهرستان رفته، اما نشاطي در كشور درست شده است. هزينه‌اي كه ما در كشور مي‌گذاريم هزينه سفر يك وزير يا رئيس جمهور به همه جاي كشور ايران است.

تنها تهران، كاخ‌ها و وزارتخانه‌ها جزو ايران نيست. امروز، اين مسئله در دنيا به عنوان يك شيوه مديريتي جديد بحث مي‌شود در دانشگاه ها، روساي جمهوري تماس مي‌گيرند اطلاعات مي‌خواهند، اقتباس مي‌كنند و امروز در هر جاي ايران كه برويم مردم احساس نشاط مي‌كنند و نظارت عمومي افزايش پيدا كرده است.

عملكرد اين دولت در بخش‌هاي گوناگون در مقايسه با دولت‌هاي قبل چند برابر است و يكي از علت‌هاي آن، سفرهاي استاني است.

با سفرهاي استاني، ثروت در كشور توزيع شد، اشتغال، اميد و توليد توزيع شد كه كاري اساسي بود كه در دولت نهم انجام شد. وقتي ظرفيت‌هاي كشور شكوفا شود با سرعت نور بالا مي‌رود. الان مي‌دانيم ظرفيت‌هاي ايران خيلي بالاست ما در ابتداي راه هستيم و هيچكس هم نمي‌تواند مسير ملت ايران را متوقف يا برگرداند؛ چرا كه اين راهي است كه ادامه خواهد داشت.

احمدي نژاد در ادامه به مسائل مطرح شده در خصوص گشت ارشاد اشاره كرد و گفت: برخي روي گشت ارشاد جوسازي كرده‌اند من قبلا هم اعلام كرده ام من اعتقاد ندارم مسائل فرهنگي از طريق انتظامي قابل مديريت باشد.

اما دوستاني كه ايراد مي‌گيرند يادشان رفته سال 64 و 65 وزارت كشور موتورسوارها را سازمان مي‌داد در همين خيابان ولي عصر موي دختران و پسران را مي‌چيدند، لباس‌ها و كفش‌ها را پاره مي‌كردند و مردم را كتك مي‌زدند.

بخشنامه كردند لباس براي مرد و زن در ادارات و گفتند از رنگ‌هاي اسلامي استفاده كنيد رنگ سياه سرمه‌اي و قهوه‌اي تيره.

يادشان رفته چه گزينش‌هايي داشتند و پدر ملت را در مي‌آوردند. اينهايي كه جوسازي مي‌كنند همان‌هايي هستند كه قبل از انتخابات مي‌گفتند اگر احمدي نژاد بيايد، در پياده روها ديوار مي‌كشد. آيا من به اين چيزها فكر كردم؟ به نظرم همان‌ها هستند كه دارند برخي برخوردها را شكل مي‌دهند، طراحي مي كنند، تند برخورد مي‌كنند كه ميوه آن را در اين شرايط سياسي بچينند.

وي اضافه كرد: بحث ديگر گراني است كه دائما تكرار مي‌كنند. گزارش بانك مركزي مي‌گويد تورم 15درصد است اما آنها مي‌گويند 25درصد در حالي كه ما قبلا 49درصد هم داشته ايم. متوسط تورم اين چهار سال از چهار سال قبل كه وضع خيلي خوب بوده، كمتر است. تورم در زمان آنها 5/17 درصد بوده اما در حال حاضر 5/16 درصد است و تورم در دولت نهم در حال پايين رفتن است و به فضل الهي به كمتر از 10درصد هم خواهد رسيد.

رئيس جمهوري در ادامه به مسائل مطرح شده در خصوص اهل سنت اشاره كرد و گفت: نكته ديگر بحث اهل سنت است كه گفتند احمدي نژاد اعلام كرده من به راي اهل سنت احتياج ندارم كه دروغي بزرگ است و از نگاه من همه مردم ايران هر جا كه باشند جزو ملت ايران هستند و از نگاه دولت همه يكسان است.

وي تاكيد كرد: برنامه‌هاي ما براي آينده روشن است كه مهمترين آن اشتغال، مسكن، ازدواج و توليد است و ايران بايد به جايگاه برجسته علمي و سياسي برسد كه همه زيرساخت‌هاي آن آماده است. امسال سال شكوفايي طرح مسكن مهر و اشغال زايي است.

در سياست خارجي ما بايد در مديريت جهاني مشاركت فعال داشته باشيم و جزو حلقه اصلي مديران جهان باشيم و اينها همه شدني است چون ظرفيت ملت ايران است و بايد با اميد و نشاط جلو برويم.

در بخش هاي صنعتي و كشاورزي برنامه‌هاي ما تدوين شده است و هفت طرح اقتصادي بزرگ داريم به عنوان تحولات اقتصادي كه پايه اجراي اصل 44 است و تمامي ساختارهاي لازم براي اجراي اصل 44 را اين دولت ظرف پنج تا شش ماه كه كاري بسيار بزرگ بود برپا كرده و به سرعت كار را پيش مي‌برد.

نامزد دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري خاطرنشان كرد: برنامه‌هاي ما براي آينده بسيار روشن است. در بخش‌هاي فرهنگي، علمي، اقتصادي و سياست داخلي كرامت مردم را در نظر داريم و كار بايد در دست مردم باشد، دولت بايد كوچك شود و كار را تحويل مردم بدهد.

احمدي نژاد در خصوص انتقاد برخي از نوشتن نامه‌اش به اوباما گفت: نامه من به اوباما را ايراد مي‌گيرند بعضي‌ها واقعا عقب هستند. در دنياي امروز ديپلماسي عمومي به عنوان علم روز مطرح است. نامه من در واقع به اوباما نيست، بلكه به كل بشريت است يعني افكار عمومي را با ما همسو مي‌كند و امروز خوشبختانه افكار عمومي دنيا به نفع ملت ايران است.

وي در پايان تاكيد كرد: من تا روزي كه شما بخواهيد هستم و همه فشارها را تحمل مي‌كنم، اما محال است سندي را عليه منافع و حقوق ملت امضا كنم و درخواست من از ملت اين است كه همانطور كه يك دوره اجازه دادند در خدمت آنها باشم اجازه بدهند كه چهارسال ديگر در خدمت ملت عزيز باشم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار