آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۲۰۳۶
جوانی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

سکوت دولت در قبال توهین‌های غرب آزاردهنده است

کارشناس مسائل سیاسی گفت: اینکه آمریکا توهین می‌کند و دولت موضع مناسبی در مقابل آن نمی‌گیرد، برای مردم ناراحت‌کننده است؛ انتظار مردم ...

یدالله جوانی، کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در رابطه با چرایی نوع رویکرد دولت جدید در مسائل سیاست خارجی گفت: دولت یازدهم در مورد سیاست خارجی یک ادبیات متفاوتی نسبت به دولت قبلی در پیش گرفته است و مبتنی به تحلیلی که ما در دوران رقابت‌های انتخاباتی از وی دیدیم، پیش می‌رود.

 

وی ادامه داد: در آن مقطع تحلیل روحانی و تیم تبلیغاتی‌اش به گونه ای بود که گویا منشأ دشمنی‌های غرب و تهدیدها و تحریم‌ها علیه ملت ایران به دلیل نوع ادبیات دولتمردان دولت قبلی بوده است؛ با توجه به چنین نگاهی، وی تصور می‌کند که ما اگر در حوزه دیپلماسی از ادبیات نرم‌تری استفاده کنیم می‌توانیم مشکلات کشور را برطرف نماییم.

 

جوانی با ابراز تاسف از فضای ایجاد شده گفت: براساس رویکرد دولت فعلی و همچنین برخی از اقداماتی که در داخل کشور انجام شد، غربی‌ها دچار یک نوع توهم شدند و تصور کردند که در ایران بر اثر تحریم‌ها نوعی ضعف بوجود آمده و دولت ایران چاره‌ای جز کوتاه آمدن در برابر آمریکا ندارد، لذا یاوه‌گویی و رجزخوانی را شروع کرده و با استمرار ادبیات تهدیدگونه خود، مکرراً ملت ایران را تحقیر و تهدید کردند، اما متاسفانه ما در داخل کشور شاهد پاسخ قاطع، کوبنده و صریح مسئولان سیاست خارجی نبودیم.

 

این کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: اینکه آمریکا هر روز به توهین ها و تحقیرهایش ادامه  می دهد و دولت موضع مناسبی در مقابل آن نمی گیرد، برای مردم ناراحت کننده است؛ انتظار مردم ما این است که دولتمردان و خصوصاً مسئولان سیاست خارجی با قاطعیت تمام پاسخ هر گونه اظهارنظر مداخله‌گرانه یا تهدیدآمیز را بدهند.

 

 وی تاکید کرد: ما ملتی داریم که در 35 سال گذشته ثابت کرده قادر است روی پای خود بایستد و از عزت و استقلالش دفاع کند، این ملت انتظار دارد که مسئولان در تراز نوع نگاه او ظاهر شوند و این یک انتظار درست، بجا و بحق است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۲۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۷
آقاي کارشناس !!!
1.شما کي انتظار مردم را سنجش علمي کرده و به خواسته هايشان رسيدي ؟
2. يا اينکه نه وکيل ، منتخب يا وصي مردم هستي و ما بي خبريم .!
3. همين روحاني که جوري خطابش مي کني که انگار ... . منتخب مردم است . مي فهمي ؟ حکمش به امضاي ولي امرمان رسيده . آخه ديگه چي بگم
0
1
پربازدیدترین آخرین اخبار