عظیمی‌راد: مردم با حضور در راهپیمایی 22 بهمن پاسخ کوبنده به دشمنان انقلاب دادند/تیم مذاکره کننده نرمش قهرمانانه را عملی کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۲۷۷۹
«وحدت»؛ گزینه روی میز ما - 55

عظیمی‌راد: مردم با حضور در راهپیمایی 22 بهمن پاسخ کوبنده به دشمنان انقلاب دادند/تیم مذاکره کننده نرمش قهرمانانه را عملی کند

جانشین سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی با بیان اینکه حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن پاسخ کوبنده به دشمنان انقلاب است، گفت: دستاوردهای ما محصول تلاش دانشمندان ماست.

احسان عظیمی‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص مراسم راهپیمایی 22 بهمن گفت: حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن، حمایت از بیانات رهبر معظم انقلاب به عنوان ضامن حفظ دستاوردهای انقلاب است و این حضور مردم، پاسخ کوبنده به یاوه گویی‌های دشمنان بخصوص یاوه گویی‌های آمریکا و اسرائیل خواهد بود.


وی با اشاره به حضور دانشجویان در این راهپیمایی بیان داشت: دانشجویان به عنوان فرهیختگان نظام اسلامی در تحلیل، روشنگری و تبیین دروغ‌ها، یاوه گویی‌های دشمن و بیان دستاوردهای انقلاب نقش بسزایی دارند.


جانشین سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی حضور دانشجویان در این راهپیمایی را تثبیت‌کننده نظام دانست و با اشاره به تیم مذاکره کننده هسته‌ای گفت: ما هم اطمینان داریم بنا بر فرمایش رهبر معظم انقلاب تیم مذاکره کننده فرزندان انقلاب هستند.


عظیمی راد بیان داشت: دستاوردهای ما محصول تلاش دانشمندان ما و ریخته شدن خون شهیدان ما در دوران انقلاب، دفاع مقدس و جهاد علمی است.


وی افزود: ما از تیم مذاکره کننده انتظار داریم در برابر زیاده خواهی‌های دشمنان ما بایستد و مصداق عملی نرمش قهرمانانه را داشته باشند.


جانشین سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه ملت ایران حامی تیم مذاکره کنننده است، خاطرنشان کرد: تیم مذاکره کننده مدامی که در چارچوب و بر مبنای اصول حرکت کند حمایت ملت را خواهد داشت.


عظیمی راد در پایان گفت: تیم مذاکره کننده ما باید در برابر دشمنانمان شجاعانه بایستد.
 

پربازدیدترین آخرین اخبار