کد خبر:۲۹۳۰۶۸
وجگانی:

گردهمایی نخبگان آزمایشگاهی در کشور برگزار شد

رئیس جامعه علمی آزمایشگاهی گفت: جامعه آزمایشگاهی در سال گذشته تلاش کرده است که گروهی از نخبگان را گرد هم آورد تا بدین وسیله بتواند مشکلات تشخیصی درمانی مردم را کاهش دهد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، محمد وجگانی رئیس جامعه علمی آزمایشگاهی در ششمین کنگره بین المللی آزمایشگاه بالین که در سالن همایش‌های بین‌المللی رازی برگزار شد گفت: در عرصه آزمایشگاهی توانستیم کانونی از نخبگان را گرد هم جمع کنیم و به توفیقاتی در زمینه آزمایشگاه و اقدامات پیشگیرانه برسیم.
 
وی گفت: وزیر بهداشت با تدبیر و سوابق خاص عنایت ویژه‌ای به آزمایشگاه و اقدامات تشخیصی و پیشگیرانه داشته است و خوشبختانه در این عرصه پیشرفت‌های بسیاری داشته‌ایم.
 
وجگانی در ادامه بیان کرد: عرصه علوم آزمایشگاهی یکی از خطیرترین عرصه‌های پزشکی است و اخیرا در امتحان پی‌ اچ دی متوجه شدیم که علوم آزمایشگاهی برای ارتقای علوم زمینه مناسبی می‌تواند باشد.
 
وی به تعداد متخصصان فعال اشاره کرد و گفت: حدود 150 نفر ازمتخصصان در حوزه‌های علمی در این کنگره حضور دارند و فعالیت می‌کنند.
 
رئیس جامعه علمی آزمایشگاهی با اشاره به مشکلاتی که در حوزه آزمایشگاه وجو دارد گفت:‌ علی‌رغم تمام تلاش‌های صورت گرفته در این حوزه اشتباهات و خطاهایی نیز همچنان وجود دارد و باید تلاش کنیم این مشکلات را کاهش دهیم و هدف ما از انجام این کنگره این است که با اشتباهات و خطاهایی صورت گرفته آشنا شده و تلاش کنیم تعداد این اشتباهات را کاهش دهیم.
 
وی در ادامه تصریح کرد: در این کنگره 3600 نفر ثبت‌نام کرده اند و امروز دومین جشنواره دانشجویی برگزار می‌شود و سمپزیون علوم آزمایشگاهی نیز برگزار خواهد شد که از افرادی که در این زمینه فعالیت داشته‌اند تقدیر به عمل خواهد آمد.
 
وجگانی در پایان گفت: این کنگره در سال‌های گذشته تنها توسط دانشگاه و دانشگاهیان انجام می‌گرفت اما امسال با پیشرفت‌های صورت گرفته این کنگره توسط مردم و دانشجویان برگزار شده است و جامعه پزشکی تنها مسئولیت نظارت بر این کنگره را برعهده دارد و در این کنگره ما به دنبال این هستیم که هماهنگی و همکاری بین آزمایشگاه و بالین ایجاد شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار