سید هادی حسینی، عضو کمیسیون صنایع مجلس در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص نرخ خوراک گازی پتروشیمی ها گفت: یک تناقض در لایحه بودجه وجود داشت، به طوری که از طرفی سقف سودآوری صنایع پتروشیمی 25 درصد در نظر گرفته شده بود و از سوی دیگر حداقل قیمت برای خوراک گازی به ازای هر متر مکعب 15 سنت تعیین شده بود.
وی افزود: شورای نگهبان برای رفع این ابهام این مسئله را به مجلس ارجاع داد و قیمت تخمینی ما برای تحقق این سود 25 درصدی حدود 15 درصد است هر چند ممکن است بسته به شرایط اندکی کمتر یا بیشتر باشد.
حسینی اظهار کرد: با این تغییر دولت بر اساس سقف سود 25 درصدی بایستی نرخ خوراک گازی را تعیین می کند.
وی افزود: سال ها است که پتروشیمی ها شکل گرفته اند و از این طریق عده ای به سودهای هنگفتی رسیده اند. با این وجود ما می شنویم که در حال حاضر 10 هزار میلیارد تومان به دولت بدهکار هستند و دولت هم هیچ اخطاری به آنها نداده است.
وی ادامه داد: این بدهکاری ها به خاطر هزینه خوراک گازی است که در اختیار پتروشیمی ها قرار گرفته است در حالی که اخیرا دیدم گاز خانه یک کارگر را در زمستان به دلیل عدم پرداخت قبض قطع کردند.
نماینده مردم قائمشهر افزود: مشخص نیست چرا یک عده به جای حمایت از سرمایه ها و طبقه محروم از یک سری معدود سرمایه دارانی که به حق خودشان نیز قانع نیستند حمایت می کنند.
وی افزود: دستان پشت پرده بسیاری در جهت حمایت از سرمایه دار وجود دارند که به دنبال منافع خودشان هستند و تلاش می کنند با خرج های نامتعارف همه را از جمله مجلس را مرعوب خود گردانند.
این نماینده مجلس گفت: از نظر من نرخ واقعی برای خوراک گازی پتروشیمی ها 20 سنت است.
حسینی خاطرنشان کرد: گله ما از دولت این است که چرا منتظر مجلس هستند و وزرای نفت و اقتصاد راسا دخالت و اقدام نمی کنند.
وی اضافه کرد: ما آمادگی داریم بررسی کنیم که کسانی که 2.5 سنت گاز خریدند چقدر سور برده اند و چرا تا کنون کسی در این خصوص اعتراضی نکرده است.
حسینی در پایان گفت: رانت خواری و فساد در برخی صنایع و حوزه ها بسیار زیاد است و در مواردی مانند صنایع مس و فولاد مجلس ورود کرده و در باقی موارد نیز ورود خواهد کرد. البته هنوز مساله تحقیق و تفحص از پتروشیمی ها در دستور کار مجلس نیست.