به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، فرهاد ورهرام با اشاره به استقبال محدود از نمایش آثار مستند در سینماهای مردمی و کاخ جشنواره فیلم فجر گفت: متاسفانه در چند سال اخیر نمایش آثار مستند در مقایسه با فیلم های داستانی از مخاطب کمتری برخوردار شده است که جای بررسی و تدبیر بیشتری دارد.
وی افزود: به عقیده من جشنواره فجر باید بودجه ای که برای نمایش آثار مستند هزینه می کند را در اختیار مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و خانه سینما قرار دهد؛ زیرا مرکز گسترش می تواند جشنواره تخصصی برگزار کند و خانه سینما هم به عنوان نهاد صنفی موفق تر عمل خواهد کرد. اگر مثل امسال، سینمای مستند در جشنواره فجر حضور داشته باشد، فقط در حاشیه قرار می گیرد و اتفاق دیگری نمی افتد.
ورهرام تاکید کرد: زمانی که جمعیت 99 درصدی تماشاگران، رسانه ها و حتی مسئولین درگیر سینمای بدنه و حرفه ای هستند و حتی یک عکس از برندگان فیلم مستند در سایت ها وجود ندارد، مسئولین جشنواره فجر باید دور فیلم مستند را خط بکشند!
وی در پایان، پیرامون داوری آثار مستند فجر خاطرنشان کرد: اتفاق مثبت در روند برگزاری سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر، انتخاب هیات داوری مناسب برای ارزیابی آثار جشنواره بود. خوشبختانه این ترکیب به خوبی با سینمای مستند آشنا بودند و حتی حرفه ای تر از هفتمین دوره جشنواره سینماحقیقت، فیلم های مستند را مورد ارزیابی قرار دادند!
:)))))