به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، علیرضا داوودی دیروز در گفتمان آزاد دانشجویی با موضوع «سبک زندگی و نقش رسانه های داخلی» که توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان در پردیس کمالوند این دانشگاه برگزار شد، بیان داشت: برخی هنرمندان مانند اصغر فرهادی قادر به تفکیک فرهنگ ایرانی اسلامی از دیگر فرهنگ ها نیستند.
وی با بیان اینکه هنرمندان سه دسته هستند و فرهادی جزء آن دسته از هنرمندانی است که بین دو فرهنگ حرکت می کند و دچار یک نوع سرگشتگی است، افزود: اگر چه فیلم اصغر فرهادی جایزه اسکار را هم دریافت کرده است، اما شخصیت او نماینده هویت ایرانی و اسلامی نیست.
این کارشناس رسانه ادامه داد: چنین هنرمندانی نمی توانند بین آموزه های ایرانی و اسلامی و آموزه های غیر ایرانی و اسلامی تفکیک درستی را انجام دهند.
داوودی با بیان اینکه برخی از هنرمندان نیز می خواهند ذهنیات خود را به اسم فرهنگ ایرانی و اسلامی به مخاطب القاء کنند، اضافه کرد: برخی از هنرمندان مانند ابراهیم حاتمی کیا و شهید آوینی جزء هنرمندان و برنامه سازانی هستند که مولفه های ایرانی و اسلامی را درک کرده اند و در این راستا برای مخاطب به تولید برنامه می پردازند.
وی یادآور شد: سوالی که وجود دارد این است که آیا کسانی که در رسانه ملی و دیگر رسانه های داخلی به تولید برنامه می پردازند خود از تربیت، آموزش و فرهنگ ایرانی و اسلامی بهره ای برده اند یا خیر؟
این کارشناس رسانه با تقسیم بندی رسانه ها به رسانه های پاک، رسانه های مهاجم به رسانه های پاک و رسانه های نیمه پاک گفت: رسانه ملی را باید به عنوان یک رسانه پاک قلمداد کرد چرا که این رسانه در ارائه برنامه های غیر اخلاقی در سایر حوزه ها محدودیت دارد و هر مخاطبی هم نیز می تواند پاک بودن این رسانه را احساس کند.
داوودی رسانه های نیمه پاک را بخشی از رسانه های داخلی دانست و افزود: تقابل با رسانه های مهاجم به رسانه های پاک و همچنین آگاه سازی رسانه های نیمه پاک باید در اولویت باشد.