به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، جواد منصوری،همرزم شهید وصالی در مراسم بزرگداشت این شهید و شهدای پاوه که عصر امروز در خبرگزاری فارس برگزار شد، گفت: بسیاری از شهدای ما مانند شهید سعید جعفری، شهید قربانی و .... در کشور گمنام هستند و قطعا تا زمانی که فوتبالیست ها قهرمانان ملی می شوند، چنین قهرمانانی گمنام خواهند ماند.
وی با بیان اینکه شهید وصالی زیر وحشی ترین شکنجه ها اعتراف نکرد به طوری که بازجویان خسته شدند، ادامه داد: یکی از ویژگی های این شهید صراحت بود، به گونه ای که اگر ایشان الان اینجا بود حرف هایی را می زد که من جرات گفتن آنها را ندارم.
همرزم شهید وصالی افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی از یکدیگر جدا نشدیم و تا تشکیل سپاه پاسداران در کنار هم بودیم. بارها به مسئولین مختلف گفته و خواهم گفت که تا چه زمانی می خواهد سریال های بی معنی ساخته شود؛ حرف من این است که باید سریال هایی هم مانند سریال شهید باقری ساخته شود. به مسئولین التماس کردم که سریال سرزمین کهن پخش نشود ولی عنوان می کردند که هزینه 7 میلیاردی شده و باید به نمایش گذاشته شود؛ در نتیجه هم دیدیم که چه پیش آمد.
وی با بیان اینکه شهید وصالی در زندان در مقابل تفکرات مجاهدین مقاومت می کرد، ادامه داد: البته سازمان مجاهدین تلاش های زیادی کرد تا این شهید را به عضویت خود در آورد اما موفق نشد.
همرزم شهید وصالی بابیان اینکه در آن دوران اطراف ما را مارکسیستها جبهه ملی گرفته بودند، تصریح کرد: با این حال ما دور امام جمع شدیم و تنها خواست خدا بود که توانستیم این مسیر را طی کنیم. قطعا شهید وصالی و خانواده اش مورد عنایت خدا قرار گرفتند به طوری که برادر این شهید کمتر از 40 روز به شهید وصالی پیوست.
منصوری با بیان اینکه سینمای امروز ما دچار غفلت آفرینی، غرب زدگی و آفت زدگی است، اظهار داشت: در قیامت خداوند به تمام فیلمسازان ما می گوید که جهنمی هستید، چرا که وقتی یک فیلم ساخته شد از فیلمسازان ما از روی آن فیلمی نساختند؛ به عبارت دیگر فیلم های فیلمسازان ما مردم را به ابتذال می کشاند.
وی در همین زمینه افزود: البته باید ببینیم در آینده چه خواهد شد، آیا جریان موجود در سینما تغییر می کند یا اینکه وزارت ارشاد وزارت اضلال خواهد ماند.
در ادامه علیبیگی گفت: شهید وصالی در قوت گرفتن سپاه پاسداران نقش موثری داشته است، وی در صحبت هایش اتفاقات قبل از پیروزی انقلاب اسلامی را صریح بیان می کرد.
وی با اشاره به داستان گروه دستمال سرخ ها گفت: در آن دوران در پادگان مریوان رزمندگان دستمال سرخ هایی را که پیشاهنگ ها به گردن شان می بستند برای جلوگیری از خونریزی در زمان اصابت ترکش و تیر استفاده می کردند و همین مسئله باعث شد که به این گروه از رزمندگان عنوان گروه دستمال سرخ ها را بدهند.
بیگی افزود: طلبه ها، دانشجویان و پزشکان در گروه دستمال سرخ ها حضور داشتند و حضور آنها باعث شده بود که این گروه به تیمی نخبه تبدیل شد و وجود 18 نفره بودند، کار یک گردان را انجام می داد.
همرزم شهید وصالی با بیان اینکه برای تثبیت پادگان در شهر مریوان شهید وصالی به گونه ای مدیریت کرد که باعث شد بتوانیم تمامی ارتفاعات مشرف به پادگان را به تصرف خودمان در آوریم؛ ادامه داد: بعد از تصرف ارتفاعات متوجه شدیم که شهید چمران هم به مریوان آمده است.
بیگی در پایان خاطر نشان کرد: ویژگی شهید وصالی صراحت کلام وی بود، همچنین وی تجزیه و تحلیل درستی از وقایع می کرد و همین مسئله باعث شد که تمامی رزمندگان با جان و دل فرمان های او را انجام می دادند.
اسماعیل لسانی، همرزم دیگر شهید وصالی شهید وصالی به عنوان آخرین سخنران مراسم گفت: تعدادی از رزمندگان گروه دستمال سرخ ها که بنده هم جزو آنها بودم برای مبارزه با ضدانقلاب توسط بالگردها به کردستان و سپس به پادگان مریون رفتیم.
وی با بیان اینکه در آن زمان پادگان مریوان در محاصره کامل ضدانقلاب بود، ادامه داد: برای نجات این پادگان تصمیم گرفتیم که 4 دستگاه مینی تانک را توسط یدک کش های ارتش به پادگان منتقل کنیم؛ البته این مسئله در حالی بود که تمام منطقه در اختیار ضدانقلاب بود. بالاخره با تمهیداتی که شهید چمران و شهید وصالی کرده بودند ستون به سمت مریوان حرکت کرد.
همرزم شهید وصالی با اشاره به اسیر شدن همسر این شهید خاطر نشان کرد: زمانی که مریم کاظم زاده در مهاباد توسط ضدانقلاب اسیر شد، شهید وصالی تنها 15 دقیقه به آنها وقت داد تا ایشان را آزاد کنند؛ جالب اینجاست که ضدانقلاب بعد از تمام شدن مهلت، کاظم زاده را با ماشین به پادگان آورده و ایشان را آزاد کردند.
گفتنی است، در پایان مراسم با اهدای لوحی توسط علی شادمانی، معاون ستادکل نیروهای مسلح از مریم کاظم زاده، همسر شهید وصالی تقدیر شد.