لطف الله فروزنده، کارشناس مسائل سیاسی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» در پاسخ به چگونگی فراهم کردن بستر مناسب برای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی گفت: برای اینکه بتوانیم اقتصاد مقاومتی را عملی کنیم باید چند گام اساسی برداریم، اول اینکه گفتمان مقام معظم رهبری را نشر دهیم، یعنی به گونه ای فرهنگ سازی کنیم که همگی به یک باور مشترک از آن برسیم. چه دولتمردان، چه نمایندگان مجلس، چه اقتصاددانان و چه مردم همه باید به این باور برسیم که راه رشد و پیشرفت کشور و مقابله با تهدیدهایی که وجود دارد سیاست اقتصاد مقاومتی است.
عضو جبهه ایثارگران ادامه داد: دومین کاری که می توان انجام داد این است که، عدد بالادستی در اسناد مانند قانون برنامه، قانون بودجه، قوانین عادی شکل و شمایل بگیرد و جاری و ساری شود؛ در حقیقت باید سیاست های اقتصاد مقاومتی را ترجمه کرده و وارد بحث قوانین کنیم. لذا لازم است مجلس قوانینی را متناسب با این سیاست ها تنقیح و پالایش کند و دولت هم اگر لازم است لایحه ی جدیدی بدهد این کار را انجام بدهد.
فروزنده همچنین افزود: مسئله سوم فراهم کردن زیر ساخت ها و ساختارهای لازم این سیاست ها به ویژه در نظام اداری است، چرا که نظام اداری ما متاسفانه بر اساس یک اقتصاد وارداتی شکل گرفته و لازم است بر اساس یک اقتصاد دانش بنیان درون زا شکل بگیرد.
وی گفت: مسئله ی بعدی آموزش نیروی انسانی است، نیروی انسانی که بدنه دولت را تشکیل می دهند و قرار است این سیاست ها را اجرا بکنند باید آموزش ببینند و توجیح شوند. در نهایت نیز لازم است شاخص هایی برای نظارت و رصد فرآیند کار تعبیه شوند که بتوان روند حرکت را تحت نظر داشت.
این کارشناس مسائل سیاسی همچنین در ادامه در اشاره به مسئله بیان مقام معظم رهبری پیرامون عدم خوشبینی به آمریکایی ها گفت: آمریکا یک رژیم دروغگو و خطرناک است که اگر این امکان برایش فراهم باشد به کمتر از نابودی نظام اسلامی رضایت نمی دهند؛ اما اگر ما با نهایت قدرت وارد بحث با آن ها بشویم می توانیم به حق خودمان برسیم و آن ها را تسلیم کنیم.