خاموشی:بچه‌های ما نیازی به داستانهای تخیلی ندارند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۶۱۰۸
جشن یک سالگی حوزه هنری؛

خاموشی:بچه‌های ما نیازی به داستانهای تخیلی ندارند

رئیس سازمان تبلیغات گفت:ما ضرورتی به داستان‌های تخیلی نداریم کسانی که اسطوره ندارند به تخیل نیاز دارند بچه‌های ما حقیقت را درک می‌کنند باید آنها را برای آینده آماده کنیم.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، »، جشن یک سالگی تاسیس حوزه هنری کودک و نوجوان امروز با حضور حجت‌الاسلام خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی محسن مومنی رئیس حوزه هنری و مسئولان حوزه هنری کودک و نوجوان و همچنین برخی هنرمندان کشورمان همچون گیتی خامنه مجری‌های قدیمی کودک و نوجوان در سازمان صدا و سیما در تالار مهر حوزه هنری برگزار شد.
 
سیدمهدی خاموشی از سخنرانان این مراسم بود.
 
وی در ابتدا گفت: از آرزوهای بنده این بود که به صورت تخصصی به حوزه کودک و نوجوان بپردازیم گزارش‌هایی که امروز شنیدم بخشی از آرزوهای من را جامع عمل پوشاند امیدوارم بتوانیم این مسیر را با قدرت بیشتری طی کنیم.
 
خاموشی در ادامه گفت: اگر مقام معظم رهبری از تولید محصولات متنوع در زمینه کودک ونوجوان صحبت می‌کنند ما خودمان را این سخنان می‌دانیم.
 
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی افزود: چه قدر خوب است یک روز کامل به شکرستان بپردازیم و صحبت کنیم به چه دلیل چنین برنامه‌ای و محصولات جانبی آن این قدر طرفدار دارند ببینید چه کسانی در تولید و ترویج آن نقش داشته‌اند و چه شد چنین اقبالی نسبت به آن ایجاد شد.
 
وی ادامه داد: در حال حاضر دژخیمان سلطه دندان تیز کرده‌اند تا میراث ما را ببرند اما زن و مرد ما با گوشت و خون خود برای حفظ این میراث جنگیده‌اند یکی از راه های حفظ این میراث دفاع مقدس است ما به وسیله دفاع مقدس می‌توانیم در مقابل تمام دنیا بایستیم ما باید این میراث را به نسل بعد منتقل کنیم.
 
خاموشی در توضیح این مطلب افزود: ما ضرورتی به داستان‌های تخیلی نداریم کسانی که اسطوره ندارند به تخیل نیاز دارند بچه‌های ما حقیقت را درک می‌کنند باید آنها را برای آینده آماده کنیم.
 
در این مراسم کودکان با اجرای نماهنگی دفترهای تحریر شکرستان را تبلیغ کردند و سپس با اعدادی نشان دادند یک میلیون و 371 هزار و 474 دفتر شکرستان از شرکت آزاده خریداری شده است.
پربازدیدترین آخرین اخبار