کد خبر:۲۹۶۱۴۲
مسئول بسیج اساتید دانشگاه‌های پیام‌نور گیلان خبر داد:

اعزام 13 خانوار از بسیج اساتید دانشگاه‌های پیام‌نور گیلان به اردوهای راهیان نور

مسئول بسیج اساتید دانشگاه‌های پیام‌نور گیلان از اعزام 13 خانوار از بسیج اساتید پیام‌نور گیلان به اردوهای راهیان نور خبر داد.
اعزام 13 خانوار از بسیج اساتید دانشگاه‌های پیام‌نور گیلان به اردوهای راهیان نور

سید‌ حامد هاشمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، با اشاره به برگزاری و اعزام کاروان‌های راهیان نور جهت اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت بیان داشت: اردوهای راهیان نور بر فرهنگ غنی تاریخ ایران تکیه دارد و بازگو کردن رشادت‌ها و بازدید از مناطق جنگی در حفظ این فرهنگ غنی بسیار موثر است.

 

وی با اشاره به برگزاری جلسات آسیب‌شناسی و هم‌اندیشی راهیان نور درباره طرح ساختاری و محتوایی توسط بسیج اساتید پیام نور گیلان افزود: در سال گذشته 15 خانوار از بسیج اساتید پیام نور گیلان به مناطق عملیاتی جنوب و غرب ایران اعزام شدند.

 

مسئول بسیج اساتید دانشگاه های پیام نور گیلان با بیان اینکه اعزام 13 خانوار از بسیج اساتید پیام نور گیلان به راهیان نور در اواخر اسفند امسال و اوایل فروردین سال آینده در دستور کار است، گفت: بسیج اساتید استان تا کنون جلساتی جهت بررسی و بازخوانی آسیب‌شناسی توافق ژنو با حضور سخنران و مسئولان کشوری و استانی برگزار کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار