زالی:
50 درصد از ضایعات فک و صورت برای حوادث ترافیکی است
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفت: حوادث ترافیکی موجب 50 درصد ضایعات سیستماتیکی فک و صورت در افراد میشود که نیازمند درمانهای پیچیده و طولانی است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر علیرضا زالی رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در دوازدهمین کنگره جراحان جهان فک و صورت ایران که در هتل المپیک برگزار شد گفت: اهمیت پیشرفت جراحی فک و صورت در کشور ما با حرکتی شتابان و نگاهی موفقیتآمیز همراه است و در کشور خوشبختانه در این رشته در حال پی نمودن روشهای جدید هستیم.
وی افزود: در حال حاضر همکاران ما در این رشته به موفقیتهای بزرگی دست یافتهاند که ستودنی است.
زالی به عمل جراحی فک و صورت در کودکان اشاره کرد و گفت: اولین توصیهای که در گذشته به کودکان میشد این بود که به مشکلات فک و صورت در کودکی توجهی نشود و اجازه بدهند که بچهها بزرگ شوند و در سنین بالاتر جراحی انجام شود ولی هم اکنون بیان میشود که این ضایعات باید در سنین پایینتر عمل شود.
رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: نکتهای که در کشور حائز اهمیت است بحث تروماها است که مصدومان حوادث ترافیکی به آن دچار میشوند و 50 درصد آنها به صورت ضایعات سیستماتیکی در میآید.
وی در ادامه تصریح کرد: مشکلات ترومایی نیاز به درمان از پیش طراحی شده و تعیین شده دارد. از همان ابتدا درمان تروماهای فک و صورت با نگاههای پیچیدهای روبرو بود و به همین دلیل در این جا خوشحالیم که یک نگاه عمومی نسبت به تروماهای فک و صورت شکل گرفته است.
زالی با اشاره به حجم تصادفات در کشور گفت: با توجه به حجم بالای تصادفات و مشکلاتی که در درمان این تروماها وجود دارد باید روشهای قدیمی را در کشور کنار بگذاریم و از روشهای جدیدی که در جهان وجود دارد برای درمان تروماها استفاده کنیم.
زالی گفت: نیاز دیگری که در کشور در حوزه فک و صورت با آن مواجه هستیم تومورهایی است که در گذشته به صورت درمان پلیتیو بوده است و روشهای بازسازی درمان در مورد تومورها در گذشته مناسب نبوده است و بیمارهای نجات یافته که از کیفیت زندگی خوبی برخوردار نبودهاند.
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور با اشاره به اقداماتی که باید در زمینه فک وصورت انجام بشود گفت:کار ما این است که کیفیت زندگی افرادی که دارای مشکلات فک و صورت هستند را بهبود ببخشیم و کار ما در این حوزه تازه آغاز شده است.
وی افزود: دررشته فک و صورت نیازمند استفاده از روشهای جدیدی هستیم که کیفیت زندگی بیماران را بهبود ببخشد البته هم اکنون از چند متد در جهان استفاده میشود و کاربرد دارد در کشورمان نیز استفاده میشود و استفاده از رباتیک، نودیتور، آندوسکوپی و ... تحولی در حوزه جراحی فک و صورت ایجاد کرده است.
زالی با اشاره به مدت زمان آموزش دانشجویان گفت: طولانیترین دوره دستیاری در رشته فک و صورت است که دانشجویان باید پنج سال از بهترین سالهای عمر خود را در دانشگاه و در دوران دستیاری سپری کنند.
وی با قدردانی از تسلط متخصصان فک و صورت گفت: در حوزه جراحی فک و صورت پیشرفتهای نوینی را در حال حاضر تجربه کردهایم و در جراحی نوین باید از روشهای دیگر نیز استفاده کرد و تلفیق تجربهها و روشهای مختلف میتواند به بهبود بیماران استفاده کند.
وی در پایان گفت: خوشحالم که در این سمینار از همکاران جوان نیز استفاده میشود و قرار گرفتن دانشجویان جوان در این سمینار که آیندهسازان این رشته هستند موجب میشود که این دانشجویان از تجربیات بزرگان کشور استفاده کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.