امیر حسین خادم صادق در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، با اشاره به مواضع دولت یازدهم بیان داشت: به نظر می رسد حلقه فکری در دولت خصوصا در وزارت علوم تشکیل شده که تفکرات آنان سبب شده در مواضع دولت یازدهم و رئیس جمهور، با آن همه سوابق انقلابی که مقام معظم رهبری فرمودند، رخنه ایجاد شود. این مواضع دارای شفافیت و اقتدار در برابر نظام سلطه اقتصادی و سیاسی نیست، رئیس جمهور باید متوجه خطرات آن تفکر باشد.
وی افزود: زمزمه هایی در بحث تغییر نقشه مهندسی فرهنگی پیش می آید؛ مباحث نظم جهانی که همان سلطه جهانی و استکبار جهانی است و باز شدن درها به روی تمامی کشورها و ارتباطات با تمام دنیا بدون هیچ گونه مرزبندی و شاخص، از نشانه های این تفکرات است.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور با اشاره به بی احترامی های اخیر از سوی دشمن به کشور ایران گفت: در سال های گذشته سابقه بی احترامی به این شدت در کشور وجود نداشته است و از رئیس جمهور با آن سوابق انقلابی و دولت وی، بعید و دور از انتظار است.
خادم صادق تصریح کرد: انتقاداتی بر این دولت وارد است که اگر دولت این موارد را انجام نمی داد کشور را بهتر در مسیر تفکر گفتمانی انقلاب قرار می داد.
وی گفت: اینکه همزمان تقلید کاریکاتوری از قبیل مسکن مهر، سبدکالا، سفرهای استانی از اقدامات دولت قبلی انجام می شود و همزمان از دولت قبل، سیاه نمایی نیز می شود به دور از انصاف است،این نوع مسائل باید کارشناسانه و با توجه به اسناد بالادستی نظام بررسی شود.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور افزود: دولت توجه داشته باشد که در ساختار سیاسی درونی و خارجی، مردم کاملا اقدامات دولت را و همچنین اقدامات آمریکا و کشورهای غربی را در شرایط فعلی رصد می کنند.
خادم صادق افزود: رئیس جمهور ما، رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا را که رئیس دولت کشور شیطان بزرگ و ام الفساد دنیاست، مودب و با هوش می خواند و از طرف دیگر منتقدان درونی کشور را بی سواد و یا کم سواد و محدود می خواند؛این به دور از شأن دولتی است که با شعار تدبیر و فرهنگ اعتدال به روی کار آمده است.
وی خاطرنشان کرد: نیاز مردم و شالیکاران شمال که اکنون لب به اعتراض بابت پخش برنج های خارجی در سبدکالا گشوده اند، در نظر گرفته شود، اینگونه اقدامات نمادین و مقطعی نیازمند همراهی با اقدامات زیربنایی است.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور افزود: دولت مطمئن باشد که اگر در مسیر مستقیم انقلاب و اسلام در حوزه فرهنگ و اقتصاد و سیاست داخلی و خارجی حرکت کند، حمایت همه جانبه مردم و ارگانها شامل حال او می شود و اگر نقطه مثبتی به طور خاص و اثرگذار دیده شود قطعا از آن حمایت خواهد شد.
خادم صادق گفت: وزارت علوم باید تفاوت تشنج سیاسی و نشاط سیاسی را متوجه باشد و مرز آنان را مشخص کند، بحث آزادی اندیشه و آزادی بیان را هم همینطور.
وی خاطرنشان کرد:دولت توجه داشته باشد که مبادا از مردم و ملت در شفافیت اعلام مواضع عقب بیفتد، مردم ما همان ملت 9 دی هستند،ملت 22 بهمن و 22 و 24 خرداد هستند.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور تصریح کرد: دولت سعی کند که در مواضع سیاست خارجی، سیاست داخلی، اقتصاد و فرهنگ، شاخص داشته باشد؛ شاخص هایی منطبق بر اسلام و اقتدار و عزت 35 ساله انقلاب و ایران؛ سیاست های اقتصادی و مقطعی در محیط جامعه پاسخگوی نیازهای همه جانبه جامعه نیست.
خادم صادق افزود: نکته مهمی که باید دولت، وزارت علوم و قوای اجرایی کشور در نظر داشته باشند، رسالت تاریخی انقلاب اسلامی و مهمتر از آن موقعیت ایران اسلامی در طول تاریخ بشر است.
وی گفت:مواضع سیاست ها، برنامه ها و راهبردها باید ایران را به سمت دولت اسلامی و پس از آن جامعه اسلامی و تمدن اسلامی پیش ببرد و نباید عقبگرد صورت بگیرد.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور اظهارداشت: اکنون اقدامات فرهنگی، برخورد و شیوه صحبت با منتقدین ، موضع علیه استکبار جهانی و نظام سلطه متناسب با رسالت تاریخی دولت ایران اسلامی نیست.
خادم صادق با بیان اینکه دولت باید به پیشینه تاریخی نرمش قهرمانانه توجه و تامل داشته باشد، گفت: دولتمردان باید به این نکته مهم اهتمام داشته باشند که مفهوم نرمش قهرمانانه، بازی بردبرد نیست، بلکه یک تاکتیک است که یک سر برد و یک سر باخت دارد و جبهه؛ جبهه حق و باطل است.
وی خاطرنشان کرد: راهبردها و سیاست های مقام معظم رهبری ریشه در سیره ائمه (ع) دارد و مثال بارز نرمش قهرمانانه صلح حدیبیه است ، علاوه بر آنکه پیامبر (ص) بعد از صلح سازش نکردند، به گفته قرآن این صلح موجب فتح بزرگی شد.