به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، محمدحسین صفار هرندی پیش از ظهر امروز در همایش بررسی راهبرد «نرمش قهرمانانه» که در دانشگاه حکیم جرجانی گرگان برگزار شد، گفت: در رابطه بین ایران و آمریکا بحث منافع ملی مطرح است و باید دید با برقراری این رابطه چه بدست می آوریم و با پذیرفتن شروط طرف مقابل، چه از دست می دهیم.
وی ادامه داد: حاصل تفریق امتیازهای رد و بدل شده در رابطه بین ایران و آمریکا، تفاوت بین «نرمش قهرمانانه» و «نرمش ذلیلانه» را مشخص می کند.
این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: برخی معتقدند قطع رابطه با آمریکا موجب متضرر شدن ایران شده و برای جلوگیری از این ضرر باید هر شرطی از سوی آمریکا را پذیرفت تا به منفعت رسید و این نیز نوعی نرمش است؛ اما نرمشی ذلیلانه و متحقرانه.
صفار هرندی افزود: عده ای نیز بر این باورند که در معامله باید سود حداکثری تأمین شود یا دست کم سود حداقل در پی داشته باشد، نه اینکه ضرر کاملا نصیب یک طرف شود.
وی با بیان اینکه هر مقطعی از تاریخ که جمهوری اسلامی ایران در برابر خواست آمریکا مقاومت کرد، نرمشی ذلیلانه به خرج داده است، خاطرنشان کرد: باید بررسی کنیم که چه چیزی در برهه کنونی سبب شده فکر کنیم اگر نرمشی به کار ببریم، سرافراز و قهرمان بیرون می آییم.
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به پیشرفت های سریع علمی ایران در دهه اخیر و قدرت نفوذ جمهوری اسلامی در منطقه، ایران را صادر کننده تفکر انقلابی در جهان دانست که به عنوان سم مهلکی برای غرب به شمار می رود.
صفار هرندی در همین خصوص تأکید کرد: امروز شاهدیم که هر کشور یا پاره ای از یک کشور که تن به تفکرات انقلابی جمهوری اسلامی ایران داده است توانسته بسیاری از اهداف آمریکا را متوقف سازد.
وی افزود: امروز آمریکا ملتمسانه پی ایران می دود و حتی یک تماس تلفنی را مهم تلقی می کند، اوباما برای قد علم کردن در برابر رقبای جمهوری خواه و بیرون آمدن از زیر فشار تحقیر اسرائیل مذاکره با ایران را امتیاز می شمارد.
این کارشناس مسائل سیاسی تمامی این حوادث را دلیلی بر قدرت ایران دانست و گفت: اکنون برهه ای است که با وجود برگ های برنده ای که ایران در دست دارد اگر هوشمندانه نرمشی به خرج دهد، قطعا نرمشی قهرمانانه خواهد بود.
خداقوت
لطفامتن کامل را در سايت قرار دهيد.