به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، جلسه شورای مشورتی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج عصر دیروز با موضوع «نرمش قهرمانانه» در مسجد این دانشگاه برگزار شد.
در این نشست که با حضور دانشجویان تشکل های مختلف برگزار شد، هر کدام از حاضرین به بیان دیدگاه های خود پیرامون موضوع می پرداخت.
یکی از دانشجویان حاضر در این نشست، جهان را دهکده ای عنوان کرد و گفت: ما در این دهکده جهانی زندگی می کنیم و به تعامل بیشتر با دیگر کشورها نیازمندیم.
وی افزود: اما در این تعامل و ارتباطات باید هدفمان را بدانیم و ببینیم تا چه اندازه به نفع ملت ایران است و باید دقت داشته باشیم که همان اندازه که روابط ما برای کشورهای دیگر سود دارد چندین برابر برای کشور خومان سود داشته باشد.
این دانشجوی فعال دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ادامه داد: مقام معظم رهبری 17 سال پیش نرمش قهرمانانه را به کار برد و این یک تاکتیی مثبت است؛ اما باید حواسمان باشد که در این زمینه هیچکدام از خطوط قرمز جمهوری اسلامی دچار خدشه نشود.
دانشجوی دیگری نرمش قهرمانانه را مخالف سازش و کوتاه آمدن دانست و گفت: نرمش قهرمانانه به معنای سازش و کوتاه آمدن و غفلت از ماهیت دشمن نیست، بلکه تاکتیک ماست و باید از این تاکتیک برای به حداقل رساندن شر دشمن استفاده کنیم.
وی افزود: در نرمش قهرمانانه سه اصل عزت، حکمت و مصلحت باید مد نظر قرار بگیرد؛ همان طور که مقام معظم رهبری این سه اصل را مبنای سیاست خارجی کشور اعلام کردند که واژه قهرمانانه تاکیدی مجدد به اصل عزت و واژه نرمش تداعی کننده حکمت و مصلحت است.
دانشجوی دیگری ضمن قرائت بخش هایی از بیانات رهبر معظم انقلاب در مورد استکبارستیزی گفت: کسانی که دم از مذاکره با آمریکا می زنند، یا الفبای سیاست را بلد نیستند و یا الفبای غیرت را بلد نیستند.
این دانشجو خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری دارای سیاست آینده نگری بسیار قوی هستند و هر کلام وی پر از اندیشه و تدبیر است که قطعا از بیان نرمش قهرمانانه اهداف بسیار زیادی دارند.