آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۱۵۸۸
معاون فرهنگی- دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد پیشنهاد کرد:

شورای دانشجویی برای حل مشکلات دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تشکیل شود

معاون فرهنگی- دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به مشکلات دانشجویان و همچنین وضعیت خوابگاه‌های این دانشگاه خطاب به دانشجویان پزشکی گفت: اگر تمایل دارید که مشکلات دانشجویی به حداقل برسد باید دانشجویان شورای دانشجویی تشکیل بدهند.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو"ازمشهد، حجت‌الاسلام مهدی ابراهیمی امروز در جلسه پرسش و پاسخ "دستیاران بالینی" دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تالار شهید چمران بیمارستان قائم مشهد در خصوص اینکه دانشگاه علوم پزشکی دارای سیستم مدیریتی متمرکزی نیست، گفت: برای اینکه مشکلات دانشگاه به حداقل برسد باید مدیریت دانشگاه متمرکز شود و مسائل آموزشی، فرهنگی و رفاهی دانشگاهی را نباید جدا از یکدیگر بدانیم؛ بلکه باید اینها یکی شوند.

 

وی در خصوص مشکلات خوابگاه دانشجویان علوم پزشکی افزود: تا هشت ماه پیش معاونت دانشگاه برطبق یک قانون خود را در قبال تهیه خوابگاه برای دانشجویان موظف نمی‌دید به همین دلیل دانشجویان با کمبود خوابگاه مواجه بودند و برخی از آنها از خوابگاه‌های خود گردان استفاده می‌کردند.

 

معاون فرهنگی- دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: معاونت فرهنگی دانشگاه تلاش زیادی کرد تا بتواند این مشکل را حل کند و توانسته تا حدودی این مشکل را برطرف کند.

 

ابراهیمی با اشاره به اینکه درس دانشجویان پزشکی سخت و سنگین است و باید اتاق خوابگاه این دانشجویان دارای استاندارد باشد، گفت: متاسفانه دیده شده که در اتاقی که فقط برای چهار نفر است، پنج نفر در آن زندگی می‌کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه امسال توانست در هزینه سلف 90 میلیون تومان صرفه جویی کند که این امر به این دلیل است که در مناقصه با شرکت طرف قرارداد نظارت و دقت کافی را به خرج دادیم.

 

معاون فرهنگی- دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خطاب به دانشجویان پزشکی گفت: اگر تمایل دارید که مشکلات دانشجویی به حداقل برسد باید دانشجویان شورای دانشجویی تشکیل بدهند.

 

ابراهیمی با گلایه از برخی مسئولان دانشگاه گفت: مدیریت نرم‌افزاری که مربوط به حوزه مسئولان دانشکاه است انجام می‌شود؛ اما برای اینکه بتوانیم در حل مشکلات دانشگاه توانا باشیم باید از مدیریت سخت‌افزاری نیز حمایت شویم که متاسفانه تا کنون کمتر مورد توجه این مدیران قرار گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار