به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، ساکی در نشست با مسئولان صدا و سیمای مرکز لرستان که در محل دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد، بیان داشت: در فضای تبلیغاتی وسیع و گسترده ای که وجود دارد، صدا و سیما باید به گونه ای عمل کند که نه به جانبداری یک سویه از نظام متهم شود و نه با گزارشات منفی به القاء کننده ناکارآمدی نظام متهم شود و با این حال باید با ظرافت و تیزبینی، هم نقاط منفی را با هنرمندی جهت اصلاح منعکس کند و هم با بیان دستاوردهای نظام، امید و نشاط را در جامعه اسلامی رقم بزند.
وی افزود: فعالیت رسانه ای در چنین فضایی بسیار طاقت فرسا، حساس و سخت است و نیاز به هنرمندی خاصی دارد که دست اندرکاران صدا و سیما نیز اینگونه عمل می کنند و تلاش و زحمات آنها در خور تحسین است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه در عرصه فرهنگ سازی رسانه ای، رادیو و تلویزیون نقشی اساسی و کلیدی دارند، گفت: امروز اعتیاد، خشونت، سرطان ها، بیماری های قلبی، تصادفات، رفتارهای پرخطر و دیگر پدیده های اجتماعی مشکل جوامع بشری هستند که باید با همکاری شایسته فعالان عرصه رسانه ای و آگاهی بخشی به مردم بر این مشکلات فائق آمد.
ساکی بیان داشت: در جهان امروزی که عصر انفجار اطلاعات و دنیای استفاده از رسانه های مدرن است و در عرصه اطلاع رسانی با هجمه های گسترده تبلیغی و تعدد و تکثر رسانه مواجه هستیم، کار در صدا و سیما انصافا بسیار سخت و حساس است؛ چرا که رقبا در این عرصه حساس مرتبا در حال ابتکار و نوآوری هستند.
وی تصریح کرد: رسالت کاری دانشگاه و صدا و سیما در اهداف یکی است و هر دو در جهت سلامتی جامعه و پیشگیری از آسیب ها تلاش می کنند.
بازوند، مدیر کل صدا و سیمای لرستان نیز در این نشست بیان داشت: اگر بخواهیم اتفاق خوب و مطلوبی در لرستان رخ بدهد باید با همکاری، همدلی و مشارکت دانشگاه و صدا و سیما رفتارهای ناپسند و نابهنجار جامعه را اصلاح و رفتارهای درست نهادینه و جایگزین رفتارهای غلط رایج شود.
وی ابراز امیدواری کرد که با تشکیل بانک پزشکان و بانک سوژه ها برنامه سازان بتوانند از نقطه نظرات و راهکارهای علمی دانشگاهیان در عرصه سلامت استفاده و برنامه های موثری را در جهت تغییر رفتارهای ناصواب در جامعه تهیه کنند.
مدیر کل صدا و سیمای لرستان گفت: اگر می خواهیم جامعه سالم داشته باشیم باید انسان های سالم از لحاظ جسمی، روحی و روانی داشته باشیم.