بهشت آیین، عضو انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شاهد در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، درباره اظهار اخیر سیدضیاء هاشمی مبنی بر به رسمیت شناختن فیس بوک از سوی دانشگاه ها گفت: چنین اظهارنظرهایی از سوی مسئولان فرهنگی کشور، بخصوص دستگاه های مرتبط با دانشگاه و سایر مسئولان، نباید انجام شود و از این گونه نظرات متاسفیم.
وی ادامه داد: ما در کشوری زندگی می کنیم که دین رسمی آن اسلام است، از این رو نباید به دستگاه ها و سایت هایی مانند فیس بوک که ناقض دین اسلام است، متوسل شویم.
عضو انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شاهد با اشاره به ارائه آمار 60 درصدی دانشجویان عضو فیس بوک از سوی هاشمی اظهار داشت: بعید می دانم که این آمار صحیح باشد و حتی اگر هم درست باشد، نباید این موارد از سوی یک مسئول فرهنگی کشور مطرح شود؛ چرا که فضای دانشگاه ها نیازمند انجام کارهای فرهنگی است نه اینکه به مسائلی چون فیس بوک، توییتر و مسئله ورود دانشجویان به فضاهای مجازی این چنینی پرداخته شود.
بهشت آیین با بیان اینکه باید فضای علمی دانشگاه ها به سایر فضاهای موجود غلبه داشته باشد، تصریح کرد: قطعاً ما منکر وجود فیس بوک در دانشگاه ها نیستیم، ولی آیا وظیفه دستگاه ها و مسئولان فرهنگی کشور دامن زدن به این مسائل است؟ طبیعتاً آنها باید به مسائل علمی و معنوی بپردازند.
وی با اشاره به مراسم اعتکاف در دانشگاه ها افزود: قطعاً در این مراسم استقبال دانشجویان بسیار گسترده است؛ به گونه ای که حتی دانشگاه ها با کمبود جا برای اعتکاف دانشجویان مواجه هستند، با وجود چنین فضایی در دانشگاه، پرداختن به مسائل فیس بوک موجب اقدامات سلبی در دانشگاه ها می شود؛ چرا که دانشجویان به مسئولان کشور توجه دارند و اگر آنها بخواهند با همین روند ادامه دهند، قطعاً بازخورد منفی خواهد داشت.
عضو انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شاهد اظهار داشت: اگر در دانشگاه ها عده ای هم بخواهند از آزادسازی فیس بوک حمایت کنند، فضای دانشگاه ها متشنج خواهد شد. دانشگاه ها بعد از روی کار آمدن دولت جدید و با اقداماتی که در وزارت علوم انجام شده، نیاز به آرامش دارد؛ در حالی که متاسفانه می بینیم عده ای منتظرند تا آرامش دانشگاه ها از بین برود، به همین دلیل مسئولان باید روی اظهارنظرهایشان دقت بیشتری داشته باشند.
بهشت آیین تصریح کرد: وقتی که سایتی مانند فیس بوک فیلتر شده است، قطعاً دلیلی دارد؛ چرا که این سایت از لحاظ دینی، قانونی و فرهنگی دچار مشکل است و اینکه مسئولی درباره آزادسازی فیس بوک صحبت می کند، قطعاً باید مورد بررسی قرار گیرد.
وی با اشاره به اولویت های حال حاضر فرهنگی در دانشگاه ها اظهار داشت: الان باید به مسائل قرآنی، انقلانی و تبیین آنها متمرکز شویم؛ در حال و آینده کشور نیاز به بررسی تاریخ صدر اسلام و ائمه اطهار در حوزه سیاست داریم؛ چرا که قرآن هم آیات سیاسی دارد و هم آیات فرهنگی و باید این مسائل را توسط کارشناسان در دانشگاه ها تببین کنیم.
عضو انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شاهد با بیان اینکه باید آرمان های انقلاب برای دانشجویان تبیین شود، خاطرنشان کرد: قطعاً باید روند اکران فیلم های فاخر و ارزشمند سینما در دانشگاه ها بررسی شود نه اینکه به فیس بوک و .... بپردازیم.
بهشت آیین خاطرنشان کرد: ما به سینمای قوی نیاز داریم و باید رمان های ارزشمند، فن نویسندگی و فن بیان و ... را در دانشگاه ها مطرح کنیم تا دانشجویان هنگام فارغ التحصیلی، یک فرد آماده برای حضور در جامعه باشند؛ نه اینکه به مسائلی مانند فیس بوک دامن بزنیم.
تا کي ما بايد فقط تبليغ کننده کالاي بيگانه باشيم؟
اين اقا شايستگي پست معاون فرهنگي مهمترين دستگاه فرهنگي و پژوهشي کشور را دندارد