به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، در راستای برگزاری سلسله جلسات هم اندیشی تخصصی دانشگاهیان و مدیران اجرایی، نشست تخصصی با عنوان «چشم اندازهای توسعه و اشتغال در فارس» امروز در تالار صدر دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اجتماعی دانشگاه شیراز برگزار شد.
این نشست با حضور 200 نفر از اساتید و دانشجویان اقتصاد برگزار شد و شرکت کنندگان در خصوص چالش های فراروی توسعه و اشتغال استان و راه های برون رفت از آن به بحث و تبادل نظر پرداختند.
ابراهیم هادیان، رئیس بخش اقتصاد دانشگاه شیراز در این مراسم گفت: برگزاری چنین جلساتی سبب غنای مباحثی می شود که امکان بازگویی در کلاس درس ندارند .
وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت مبحث اشتغال و کوتاهی برخی مسئولان در این زمینه، سیستم آموزشی نیز از ضعف های بسیار برخوردار است و توانایی شناساندن آن را به جامعه آموزشی ندارد.
عباس عباسی، مدیر کل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و عضو هیئت علمی بخش مدیریت دانشگاه شیراز هم با اشاره به آمار و ارقام منتشر شده از سوی مرکز آمار ایران، وضعیت اشتغال و توسعه را شرایطی بحرانی قلمداد کرد و به بیان مسائلی درخصوص خیل عظیم مهاجرت به استان فارس، اشغال شغل های زیر دستی، تبدیل مهاجران به کارفرما و عدم ثبات سرمایه گذاری در استان پرداخت.
حسین مرزبان، عضو هیئت علمی بخش اقتصاد نیز در این نشست با تایید وضعیت بحرانی اشتغال گفت: نه تنها اشتغال، بلکه وضعیت ازدواج و طلاق، اعتیاد، سرقت و اعمال مجرمانه دیگر نیز جزو معضلات استان فارس است.
جعفر قادری، نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی و عضو هیئت علمی بخش اقتصاد دانشگاه شیراز نیز در این مراسم از عدم سازگاری مسئولان در استان، ضعف فرهنگ کار و اشتغال و نبود قدرت سیاسی دستگاه های اجرایی به عنوان موانع عدم توسعه در استان یاد کرد.
وی تصریح کرد: وسعت استان فارس و وجود نیروهای شاخص و متفکر از جمله نقاط قوت برای توسعه می باشد.