بیش از 50 درصد دانشمندان کشور در دانشگاه شیراز هستند
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، دومین کنفرانس ملی «سامانههای مراقبتی پسیو» امروز با حضور بیش از 200 نفر از اساتید و پژوهشگران دانشگاه ها و مراکز دفاعی سراسر کشور در تالار شهید دستغیب دانشگاه شیراز آغاز شد.
خیاطیان، رئیس دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شیراز در مراسم افتتاحیه این کنفرانس بیان داشت: دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شیراز جهت شناخت نیازهای موجود در زمینه سیستم های مراقبتی پسیو و بررسی امکان علمی و عملی جهت رفع این نیازها دومین کنفرانس سامانه های مراقبتی پسیو را برگزار کرد.
وی افزود: هدف این است که با گردهم آوری متخصصان ضمن آشنایی با نیازها و دست آوردهای مربوط در زمینه سیستم های مراقبتی پسیو، با شناسایی چالش ها و راه حل های پیش رو، راه گشای پیشرفت در این بخش نسبتا نوین تحقیقی، صنعتی و حیاتی کشور باشیم.
سید علی اکبر صفوی، قائم مقام سرپرست دانشگاه شیراز نیز در این مراسم با اشاره به سابقه حدود 70 ساله این دانشگاه گفت: دانشگاه شیراز از مقام رفیعی در توسعه علم و فناوری برخوردار است و با توجه به ظرفیت های فراوان اساتید و دانشجویان، این دانشگاه می تواند به جایگاه والاتری دست یابد.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه شیراز نخستین دانشگاهی است که بعد از انقلاب دوره دکتری را فعال کرده، تصریح کرد: این دانشگاه نخستین دانشگاه در سراسر کشور است که شعبه رسمی در خارج از کشور داشته و در همین هفته جشن فارغ التحصیلی دانشجویان آن برگزار میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز درباره اهمیت و جایگاه علمی دانشگاه شیراز گفت: از حدود 10 دانشمند رسمی برجسته کشور حدود 50 درصد آنها در دانشگاه شیراز حضور دارند.
در ابتدای این همایش، عزیزالله جمشیدی، دبیر کنفرانس گفت: 146 مقاله توسط دبیرخانه دریافت و پس از بررسی داوران 84 مقاله به صورت پوستر ارائه شد.
وی افزود: 20 سخنرانی کلیدی و تخصصی نیز توسط افراد شاخص کشور در مدت زمان برگزاری کنفرانس ملی «سامانههای مراقبتی پسیو» اجرا شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز خاطرنشان کرد: 12 محور اصلی این کنفرانس شامل مراقبت و رهگیری پسیو رادیویی، مراقبت و رهگیری پسیو سوناری، مراقبت و رهگیری پسیو صوتی و لرزه ای، مراقبت و رهگیری پسیو الکترواپتیکی، مراقبت و رهگیری پسیو مغناطیسی، کاربردها و نیازهای عملیاتی، سیستم های COMINT و ELINT، فناوری های مرتبط، آنتن-مدارات گیرنده-سنسورها ، پردازش های آرایه ای، الگوریتم های پردازش سیگنال و ردگیری، و شبکه و ادغام داده ها می باشد.