به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، شنبه شب در سی و هفتمین جلسه فوقالعاده شورای اسلامی شهر شیراز با استناد به سخنان استاندار فارس که از نبود برجی درخور این شهر در مرکز سومین حرم اهل بیت (ع) گلایه کرده بود، احداث برجی 25 طبقه را بنابر بر شرایطی ویژه تصویب کرد.
محسن معین نایب رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر شیراز ادامه داد: «ساخت این برج دو قلو علاوه بر ایجاد ارزش افزوده برای شهر، یک نماد مطابق خواست استاندار فارس است به شرط آن که در کمیسیون ماده پنج نیز تصویب شود.»
تشکل های دانشجویی دانشگاه های شیراز در دی ماه سال 89 که این طرح در شورای اسلامی شیراز ارائه می شود بیانیه ای را در مخالفت با احداث این برج 25 طبقه تجاری- اداری در گلوگاه ترافیکی این شهر صادر کردند.
«خبرگزاری دانشجو» در پی تصویب این برج تجاری اداری در جلسه شب گذشته شورای اسلامی شهر شیراز بیانیه تشکل های دانشجویی دانشگاه های شیراز که در سال 89 انتشار یافته بود را بازنشر می دهد.
متن این بیانیه بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
بار دیگر دستان پلید مافیای قدرت و ثروت به نام سرمایه گذاری و با هدف سرمایه برداری با شگردهای کلاه برداری نوین زنگ خطر استحاله ی انقلاب اسلامی را به صدا در آورد. نظر به اهمیت موضوع لازم است جهت روشنگری افکار عمومی نکاتی را در باب مصوبه ی اخیر شورای اسلامی بالا شهر شیراز به طور اجمال بیان کنیم:
1-همانگونه که همه ی شهروندان عزیزمطلع اند از حدود 8 سال قبل روند ساخت مجتمع های تجاری در شیراز اوج گرفت.آن زمان توجیه مدافعان اینگونه طرح ها ورود سرمایه به شهر و اشتغالزایی جوانان بود. اکنون پس از گذشت قریب به یک دهه از آن تصمیمات سراسر اشتباه شاهد آن هستیم که نه تنها رتبه ی اول بیکاری در کشور را داراییم که هر کدام از آن مجتمع های به اصطلاح تجاری به معظل عظیم فرهنگی تبدیل شده اند.بنا به گزارش نهادهای امنیتی مرکز فعالیت بسیاری از فرق خود ساخته و گروه های شیطان پرست همین مجتمع های به ظاهر تجاری و در باطن … است.اکنون جای این سوال باقی است که “نتایج حاصل شده از طرح های قبلی چه بود” ؟ اینهمه مجتمع تجاری در این شهر ساخته شد، اینها چه مزایایی برای شهر داشتند که اکنون ما باید شاهد یکی دیگرشان باشیم ؟ جز اینکه سرمایه های مردم به جیب یک نفر رفت و جوانان به جای کار در کارخانه ها اسیر مشاغل کاذب و بعضا غیر اخلاقی شدند ؟
2- مدتهاست که سکنی گزیدگان خلدبرین مشکل اصلی شهر را ترافیک معرفی می کنند ( حال بگذریم از اینکه ترافیک هم ،معلول نبود عدالت شهری است) سوالی که مطرح می شود آن است که بر اساس چه کارشناسی ای در محور اشباع شده ترافیکی شهر مجوز ساخت ساختمانی 25 طبقه صادر می شود ؟ ترافیک حاصل از احداث این مجتمع قرار است با چند تقاطع غیر همسطح و خیابان 2 طبقه و … حل شود ؟ و آیا اصلا حل میشود؟
3-شورای شهر و مخصوصا کمیسیون سرمایه گذاری باید طرح هایی را با رویکرد کاهش شکاف طبقاتی برای معرفی به سرمایه گذاران آماده کرده باشد نه اینکه فردی بیایید و شهر را به هر سمت و سویی که منافعش ایجاب میکرد توسعه دهد و مشکلاتش را برای مردم باقی بگذارد.نه اینکه کمیسیون سرمایه گذاری به سان دلالی برای امضای قراردادی ضد کارشناسی چانه زنی کند! ما با سرمایه ای موافقیم که در خدمت شهر باشد نه با شهری که در خدمت سرمایه باشد. سرمایه گذاری میخواهیم که مشکلات شهر را کاهش دهد نه سرمایه برداری که بر مشکلاتمان بیفزاید. لازم به یادآوری است که شوراهای اسلامی برای اعمال بیش از پیش نظرات مردم تاسیس شدند نه نظرات به اصطلاح سرمایه گذاران!
و اما سخن آخر:
از همه ی فرهیختگان ،دلسوزان، مسئولان انقلابی وتشکل های مردم نهاد تقاضا مندیم سکوت خود را در برابر ادامه ی روند موجود بشکنند.چه آنکه ادامه ی این رویه دیگر حتی به” لندن + اذان” هم ختم نمی شود. لذا جامعه ی دانشگاهی ضمن محکومیت شدید این طرح حمایت قاطع خود را از ابطال این مصوبه ی ننگین اعلام میدارد .