آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۸۱۳۷
فرمانده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی:

ایران یک درصد جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهد اما نه درصد انرژی جهان را مصرف می کند

فرمانده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی گفت: ایران یک درصد جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهد اما 9 درصد انرژی جهان را مصرف می کند.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سردار غلامرضا احمدی امروز در هفتمین همایش سالانه بسیج اساتید واحدهای دانشگاه آزاد خراسان بزرگ با اشاره به شیوه زندگی شهید چمران گفت: اساتید بسیجی ما نیز باید با تاسی به این شهید بزرگوار در همان راه قدم بگذارند.


وی به خاطره دکتر محتدی از شهید چمران اشاره کرد و اظهار داشت: همانگونه که مصطفی چمران در هنگام شهادت هیچ سندی به نام او وجود نداشت امید است این جلسات، جلسه اقتدا به چنین شهدایی باشد.


فرمانده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی در خصوص اقتصاد مقاومتی و تاکید مقام معظم رهبری بر این موضوع بیان داشت: 11 سال است که ایشان این بحث را مطرح کردند و ما به آن عمل نمی‌کنیم که نتیجه آن در این چند ماه اخیر زبان درازی دشمن بر سر ماست.


احمدی به تحریم‌های وارد شده به ایران پس از تسخیر لانه جاسوسی اشاره کرد و گفت: حضرت امام خمینی(ره) فرمودند« تصمیم رئیس جمهور آمریکا در قطع رابطه با ایران بهترین عملی بود که در دوران ریاست جمهوریش انجام داد».


وی به مذاکرات اخیر ایران و آمریکا اشاره کرد و بیان داشت: از 19 بهمن تا سخنان دیشب مقام معظم رهبری که مورد بررسی قرار گیرد خواهیم داد که 38 بار بر بدبینی برای مذاکره بر آمریکا تاکید کرده‌اند که در آخرین صحبت‌های خود این مذاکرات را بیهوده خواندند.


فرمانده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی در خصوص بحث فشار اقتصادی نیز تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب در 10 روز گذشته چهار باز از جنگ تحمیلی تمام عیار اقتصادی نام بردند که این سخن حاکی از آن است که جنگ ما دوباره آغاز شده است.


وی به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص مقاومت در برابر این فشارها اشاره کرد و گفت: هبری فرمودند« ما در جنگ نظامی فرزند عاشوراییم و در جنگ اقتصادی فرزند رمضان» حال باید دید اگر مصطفی چمران قرار بود این سخنان را بشنود و به آن عمل کند موضعش چه بود؟


فرمانده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی با اشاره به نامگذاری سال‌های اخیر و تمرکز رهبری بر شعارهای اقتصادی خاطرنشان کرد: در 11 سال گذشته ایشان با واژه‌های علنی و آشکار خبر از رخداد چنین اتفاقی داده‌اند اما به آن توجهی نشد.


احمدی با بیان اینکه ایران یک درصد جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهد اما 9 درصد انرژی جهان را مصرف می کند بیان داشت: امام خمینی(ره) فرمودند«باید ایرانی بسازیم که بتواند بدون اتکا به آمریکا، شوروی و انگلیس که جهان خواران بین المللی هستند در زمینه‌های فرهنگی، سیاسی، نظامی و اقتصادی روی پا خود بایستند اما افسوس که عده‌ای از روشنفکران ما نمی‌توانند دست از غرب و شرق بکشند.»


وی به تهدیدات و فشارهای غرب علیه ایران شاره کرد و افزود: این فشارها دلیل بر هماورد و تقابل نظامی آمریکا علیه ایران نیست زیرا ما در میدان دفاع مقدس در جنگی که به تمام معنا بین المللی بود پیروز بودیم در روزهایی که راس قدرت نظامی کشور از هم گسسته شده بود.


وی با بیان اینکه تصور نکنید که جنگ ما با آمریکا تمام شده است به اضمحلال قدرت اسرائیل اشاره کرد و گفت: با نگاه به جدول مقاومت اسرائیل در جنگ‌های 33 روزه و 22 و هشت روزه غزه و مقاومت اسرائیل در مقابل حزب الله شاهد آن هستیم که این مقاومت‌ها الهام گرفته از روحیه افرادی امثال شهید چمران است که پس از گذشت این مدت در شرایط فعلی و رخ داده شاهد خوشحالی آمریکا هستیم.


احمدی در خصوص موضوع اقتصاد مقاومتی گفت: ما در فرهنگ مصرفی مشکل داریم، در دقت و تامل در بیانات رهبری گرفتاری داریم همانطور که امام علی(ع) فرمودند« کسی که در موقع نیاز به حمایت و دفاع از رهبری به میدان نیاید ناگزیر است که به چکمه دشمنان بیدار شود»


فرمانده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی با ابراز تاسف از نتایج  مذاکرات اخیر هسته‌ای بیان داشت: در مدت زندگی خود هرگز به اندازه این 50 روز احساس تحقیر در عرصه سیاسی بین الملل نکردم.


وی گفت: اقتصاد مقاومتی در مکتب اهل بیت و هم سیره بزرگان نسخه‌های شفا بخشی وجود دارد که با مراجعه به آنان می‌توان راه درست را تشخیص داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار