کد خبر:۲۹۸۱۵۴
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران:

اردوهای جهادی کارگاه‌های اشتغال و کارآفرینی هستند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران گفت: هر اردوی جهادی به عنوان یک کارگاه اشتغال و کارآفرینی عمل می‌کند.
اردوهای جهادی کارگاه‌های اشتغال و کارآفرینی هستند

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، محمد علی کتابچی روز گذشته در نشست هماهنگی اعزام گروه های جهادی دانشگاه مازندران بیان داشت: اردوهای جهادی یکی از طرح‌های موفق بسیج است که در سال‌های اخیر با استقبال بسیار خوبی از سوی دانشجویان روبرو شده و اکنون شاهد محرومیت‌زدایی از نقاط مختلف کشور در قالب این طرح هستیم.

 

وی ادامه داد: هر اردوی جهادی به عنوان یک کارگاه اشتغال و کارآفرینی عمل می‌کند و دانشجویان بسیجی در عرصه‌های عمرانی و خدماتی از جمله ساخت مسجد و احیای منابع آبی، آموزشی همچون برگزاری کلاس‌های آموزشی برای مقاطع مختلف تحصیلی در روستاها، برگزاری کلاس‌های شرکت‌های تعاونی و نیز ارائه خدمات پزشکی و بهداشتی فعالیت می‌کند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران هدف از اردوهای جهادی را احیای فرهنگ جهادی دانست و بیان کرد: اردوهای جهادی از اقدامات مهمی است که در سال‌های اخیر شاهد بوده‌ایم و این اردوها زمینه‌ساز تقویت شرایط اقتصادی کشور بوده است.

 

کتابچی تصریح کرد: جوانان و نوجوانان به عشق نظام، انقلاب و رهبری و بدون هیچ چشمداشتی و با تمام توان هرساله در این طرح شرکت می کنند و این مایه خیر و برکت برای آیندگان ماست.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه اردوهای جهادی تمرینی برای از خودگذشتگی و ایثار است، بیان داشت: برگزاری اردوهای جهادی در انتقال مفهوم جهاد و از خودگذشتگی مهم می باشد و  دانشجویان با حضور در این اردوها با فرهنگ جهاد آشنا می شوند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران با بیان اینکه دانشجویان با حضور در این اردوها با درد و رنج افراد جامعه آشنا می شوند، تصریح کرد: این اردوها موجب خودسازی و خداشناسی دانشجویان می شود.

 

کتابچی در پایان اردوهای جهادی را فرصت معنوی برای دانشجویان عنوان کرد و گفت: اردوهای جهادی تمرینی برای از خودگذشتگی و ایثار است که دانشجویان در مراحل مختلف زندگی خود می توانند از آن استفاده کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار