به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دومین نشست دست اندرکاران حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی که در بیمارستان فرهیختگان برگزار شد، گفت: من بسیار به آینده دانشگاه آزاد اسلامی خوش بین هستم به این دلیل که درکشور استعدادهای فراوانی وجود دارد و ما می توانیم از این استعدادها در زمینه آموزش استفاده کنیم.
وی افزود: در این سال ها نخبگان بسیاری به خارج از کشور رفته اند و ما امیدواریم شرایطی فراهم شود که این افراد بتوانند به داخل کشور بازگردند البته در این سال ها نیروهای متخصص خوبی نیز در داخل تربیت شده است.
رفسنجانی با اشاره به دیداری که با وزیر خارجه سوئد داشت، گفت: وزیرخارجه سوئد در دیداری که داشتیم بیان کرد در کشور سوئد صدهزار ایرانی وجود دارد که حضورشان موجب پیشرفت کشور می شود و ما می ترسیم که در ایران شرایطی پیش بیاید که این نخبگان با داخل کشور بازگردند.
وی با اشاره به سرمایه های کشور گفت: نخبگان کشور سرمایه های بزرگی هستند که از نفت و گاز برای کشور مهمتر می باشند و دانشگاه آزاد اسلامی براساس فلسفه نیاز به وجود آمده است.
هاشمی در ادامه تصریح کرد: در زمانی که خواهان ایجاد دانشگاه آزاد اسلامی شدیم مشاهده می شد که تنها عده ای کمی می توانند در دانشگاه دولتی به تحصیل بپردازند و جمعیت زیادی از کشور از تحصیل محروم می شوند که این بزرگترین ظلم به مردم کشور بود.
رئیس هیئت امناء دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه بیان کرد: ما برای احداث دانشگاه آزاد از دولت کمکی نگرفته ایم و تمام اقداماتی که انجام داده ایم براساس کار و فعالیت مردم بود و باید توجه کنیم که اگر به مردم وصل باشیم می توانیم کارهای بزرگی را انجام بدهیم.
وی با اشاره به اقداماتی که در خصوص مدرسه سازی صورت گرفته است، گفت: در مورد مدرسه سازی دولت بودجه عظیمی را اختصاص داد که با وجود بودجه ای که دولت اختصاص داده بود این پیشرفت مدرسه سازی چشم گیر نبود و به همین دلیل از مردم کمک گرفته شد تا مدرسه سازی کنند و در این سال ها مشاهده می شود که مدارس بهتری ساخته اند.
هاشمی با اشاره به فعالیت های که بخش غیردولتی انجام می دهد، گفت: بخش غیردولتی کارها را به خوبی به جلو می برد و می تواند در زمینه آموزش پیشرو باشند چون مردم در حال حاضر تشنه تحصیل و آموزش هستند و خوشبختانه در حال حاضر هیچ کس پشت کنکور نمی ماند.
وی به مشکل ترافیک و مترو اشاره کرد و گفت: در زمانی که ریاست دولت را برعهده داشتم موضوع مترو را مطرح کردم ولی در آن زمان بیان می شد که مترو وسیله ای لوکس است اما در حال حاضر مشاهده می کنید که اگر مترو نبود مردم نمی توانستند به زندگی روزمره خود بپردازند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت با اشاره به اقداماتی که در زمان ریاست جمهوری خود برای دانشگاه آزاد انجام داده بود، گفت: در آن زمان تنها کاری که انجام دادم این بود که زمین را به دانشگاه فروختم و امکان احداث دانشگاه و ایجاد رشته های مختلف را فراهم کردم چون این یکی از وظایف رئیس جمهور است که به توسعه علوم توجه کند ولی در حال حاضر توقعی که ما داریم این است که وزراء، موانع، تاسیس رشته های را که نیاز داریم را از میان برداریم.
وی با انتقاد از وضع موجود گفت: دولت برای بخش خصوصی که در کشور فعالیت می کند، فرش قرمز پهن می کند و اقدامات تشویقی برای حضور بخش خصوصی انجام می دهد در صورتی که دانشگاه آزاد از بخش های خصوصی خُرده پا کمتر نیست و باید توجه کرد که دانشگاه آزاد اسلامی 50 هزار استاد و پارک آموزشی و 50 هزار کارمند را به خدمت گرفته است.
وی گفت: دانشگاه آزاد باری بر دوش دولت نیست و توقع ما این است که دولت به نقش دانشگاه آزاد پی ببرد.
هاشمی با اشاره به دانشگاه بین المللی گفت: دانشگاه آزاد باید با کشورهای همسایه ارتباط برقرار کند چنانکه یکی از کشورهای همسایه درخواست داده که دانشگاه آزاد در کشورش شعبه ای برپا کند.
وی با انتقاد از دولت گذشته گفت: در سال های گذشته دولت در پول غرق بود ولی با این حال کمکی به دانشگاه آزاد نکرد و ما در حال حاضر با بودجه کمی که دولت در اختیار دارد انتظار کمکی از جانب دولت نداریم ولی نادیده گرفتن دانشگاه آزاد یک نوع کوته نظری و انحصارطلبی است.
رئیس مجمع تشخیص نظام با اشاره به اقداماتی که دولت در کشور انجام بدهد، گفت: دولت باید امکانات، وسایل آسایش و امنیت را در کشور فراهم کند ولی با این حال مشاهده می شود که دیدگاه سوسیالیستی بین مسئولین وجود دارد.
وی در مورد مرزداران کشور گفت: تأمین امنیت مرزداران برعهده دولت است در صورتی که مشاهده می شود از کشورهای همسایه گروه های آشوب گر وارد کشور می شوند و به مرزداران آسیب می رسانند. دولت باید مواظب جان مردم باشد و اگر از مرزهای کشور به خوبی نگهداری نکنیم خطر بزرگی مردم را تهدید می کند چنانچه در حال حاضر مشاهده می کنیم اشرار از کشورهای همسایه وارد می شوند و دولت باید جلوی ورود اشرار به کشور را بگیرد.
هاشمی با اشاره به انقلاب استصوابی که رهبری پیشنهاد آن را داده بود، گفت: مقام معظم رهبری به دنبال انقلاب اقتصادی در کشور بودند و از دولت پیشین درخواست می کردند که خواستار پیشرفت در زمینه اقتصادی بودند ولی مشاهده شد که نهادهای غیرمسئول امکانات 50 ساله کشور را در دست گرفتند مثل مخابرات که نهادهای امکانات مخابرات را برعهده گرفتند که مدیریت سازمان مخابرات را برعهده گرفتند.
وی با اشاره به بخش خصوصی و ارتباط بخش خصوصی با دنیا گفت: دنیا با بخش خصوصی بهتر کار می کند و ما می توانیم اقداماتی را انجام بدهیم که مردم از ما انتظار دارند اما متاسفانه در طول هشت سال اتفاقی رخ داد که به دانشگاه آزاد صدمه زد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه افزود: عده ای دانشگاه آزاد را تصرف کردند و به جای پیشبردن دانشگاه آزاد به سمت تعالی موجب پس رفت این دانشگاه شدند و به دانشگاه آزاد به عنوان یک رقیب سیاسی نگاه کردند در صورتی که ما هیچ بهره وری سیاسی از دانشگاه آزاد نداشتیم.
وی ادامه داد: در طول هشت سال اساسنامه دانشگاه آزاد را به هم ریختند و اقداماتی انجام دادند که ما مجبور به اعتراض و شکایت شدیم و صدا و سیما، اخبار دانشگاه آزاد را به صورت منفی انعکاس می داد.
برخي توقع دارند پول بيتالمال را در جيب کساني برزند که تمام قد عليه نظام و انقلاب عمل مي کنند.
دانشگاهي که شهريه هاي دانشجو را آنطور که شايسته است خرج علم و دانشگاه و استاد و دانشجو نمي کند.
آزاد بودنش هم که اخيراً با تعويض رئيس دانشگاه بيش از پيش واضح شد.
ضداسلام بودنش هم که با وضعيت فرهنگي و ... بسياري از دانشجويانش بر همگان مبرهن است.